TV Eigen Huis & Tuin

Het is inmiddels alweer meer dan een week geleden, maar mijn hemel wat heb ik veel reacties gekregen op de 2 minutes of fame in Eigen Huis & Tuin. Echt niet normaal hoeveel berichtjes via Social Media zoals Facebook, Twitter, Instagram en ook via de mail. Het was een enorm leuke ervaring en ben uiteindelijk blij dat ik ja gezegd heb 🙂 Ik ontving echt heel veel vragen en wilde deze post gebruiken om zoveel mogelijk antwoorden te geven. Om maar gelijk aan de eerste vraag te voldoen, hierbij nog een keer de aflevering. Je kunt het beste inhaken op 8:27 minuten en dan zie je gelijk Evie in beeld. Die trouwens maar geen genoeg van zichzelf kan krijgen en elke keer die paar seconde wil terug zien :-))

http://www.rtlxl.nl/#!/eigen-huis-tuin-10761/52d4bf0d-10b0-43a8-84ba-c940a83e615d

 • Welke kleur muur heb je op de wanden? Naast gewoon zwart en wit is de andere kleur FN0277
 • Waar is je vloerkleed van? Dit is een House Doctor Block vloerkleed en o.a. te koop bij LIVV Lifestyle
 • Waar is je TV kast/dressoir van? Dit is een IKEA kast (toevallig net zo breed als onze muur) voorzien van steigerhouten planken die zijn geschuurd en geverfd met een klein beetje muurverf (kleur zie boven) gemengd met water.
 • De witte fotolijst plankjes zijn de RIBBA plankjes van IKEA
 • De radiatorombouw en schuifdeur zijn zelf ontworpen en gemaakt van sloophout door Joris Bokkerink ( zie ook filmpje hier onder)
 • De boomstammetjes, houten waxines zijn te koop in mijn etsy shop
 • De witte stoeltjes aan tafel zijn 6 verschillende, 1 van mijn oma die is opgeknapt, 2 schoolstoeltjes, 1 IKEA, Charles & Eames stoel (kuipje) en 1 Revolt chair.
 • Ja, ik geef ook interieuradvies 🙂  Zie hier meer informatie (nog under construction) maar je kunt me natuurlijk ook altijd mailen op info@ensuus.nl 
 Onze radiator ombouw door Joris Bokkerink

20 Comments

 1. Karlijn van der Wijk 13 februari 2014

  Jeetje wat een vragen krijg je zeg. Wel leuk dat mensen zo graag willen weten waar je je spullen vandaan hebt. Laat toch zien dat je een echt een fijne smaak hebt :)!

  Beantwoorden
 2. todayjoday 13 februari 2014

  Ik heb gekeken op uitzending gemist en je huis is nog mooier met” echte” beelden.
  Je foto’s zijn ook mooi hoor! Maar op tv ziet het er heel ruim en fris uit.
  Groet,

  Beantwoorden
 3. Elze 13 februari 2014

  Ik heb het gister even terug gekeken en ik ben echt weg van jullie mooie huis! Ik vond de foto’s al gaaf, maar de bewegende beelden voegen inderdaad wel echt iets toe! Het hoogtepunt vind ik nog steeds de mooie kinderkamer! Ik zag in een flits een vaas voorbij komen (9.57). Is dat toevallig een vaas van Loods 5 met een belachelijke korting, die je zelf wit hebt gespoten? Want dan heb ik precies hetzelfde gedaan, haha!

  Beantwoorden
 4. LNNK 13 februari 2014

  Oh dat moet ik echt even gaan kijken op uitzending gemist. Tof zeg!

  Beantwoorden
 5. Kirsten Maas 13 februari 2014

  Ja leuk ik had het gezien. Els had me getipt! Je huis is echt super. De dressoir lijkt op mijn dressoir….maar je ziet deze wel vaker in boekjes en op tv! Eenvoudig maar toch heel praktisch. De kandelaars ga ik ook eens proberen zelf te maken. Ziet er voor de zomer buiten ook erg leuk uit.
  Groetjes Kirsten

  Beantwoorden
 6. Blomkje en Wenje 13 februari 2014

  Heb ik weer gemist! Is er weer eens een bekende blogger op tv, zit ik weer niet ingeschakeld!
  Ik ga het nog even opzoeken

  Fijne avond

  X Pietrik

  Beantwoorden
 7. Jolanda 13 februari 2014

  Ik had een flits gezien en nu nog even het hele stukje gekeken. wat heb je een gaaf huis! Echt helemaal mijn stijl. Ik heb alweer inspiratie op gedaan. Lieve groetjes

  Beantwoorden
 8. Anki 13 februari 2014

  Leuk Suus!

  Beantwoorden
 9. Vanbinnen Styling 13 februari 2014

  Ik heb het helemaal gezien Suus en kreeg er helemaal inspiratie van! Die deur vind ik helemaal super in je woonkamer! En ook je keuken, die had ik op je blog nog niet voorbij zien komen 😉 Wat komen er toch leuke dingen op je af in blogland he! Groetjes Greta

  Beantwoorden
 10. Anneke 13 februari 2014

  Wat leuk al die enthousiaste reacties, maar ze zijn helemaal verdiend!
  Leuk huis en ook nu weer prachtige plaatjes!

  Beantwoorden
 11. saved with style 14 februari 2014

  Ik vind jullie huis & de inrichting op foto’s al prachtig, maar tijdens deze uitzending dacht ik echt elke keer ”wauw”. De hal en de vloer, de houten deur, de woonkamer….ga ma zo door ;).

  Beantwoorden
 12. Lonneke 17 februari 2014

  Wat leuk! Goed dat je het hebt gedaan, je hebt een prachtig huis! x

  Beantwoorden
 13. Jojo 20 februari 2014

  Heey,
  ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! In de link meer info.
  https://greatstylex.blogspot.nl/2014/02/liebster-award.html
  xx

  Beantwoorden
 14. Natuurvacht 23 februari 2014

  Erg mooie aflevering! Leuk dat je een aantal vragen beantwoord. Ik ga je volgen. Groetjes Natuurvacht

  Beantwoorden
 15. obat alami asam urat 24 februari 2014

  nice foto and video 🙂

  Beantwoorden
 16. skycastlz 24 februari 2014

  Late reactie, maar ik zag je inderdaad op tv en herkende je woonkamer 😉 ik lees je blog eigenlijk al een tijd en ik vond het leuk om je huis eens zo in ‘zijn geheel’ te zien!
  Groetjes,
  Marline

  Beantwoorden
 17. louis vuitton outlet 9 april 2014

  While the importance of key cities in tier-1 in China rolex replica cannot be underestimated, significant growth will actually come from lower tier markets. In fact, we believe that almost 75% of new wealthy rolex submariner replica households will be created in areas outside the tier-1 cities in China.

  Beantwoorden
 18. Anonymous 12 april 2014

  goede foto.
  groetjes anoniempje

  https://www.facebook.com/groups/447672385378073/

  Beantwoorden
 19. aannemersbedrijf joure 10 november 2014

  wat leuk ! ikea heeft wel leuke spulletjes

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *