Hoe cool is dat? Mijn foto gemaakt van onze Tendi tent op Elba staat deze maand in de VT wonen! Marlon Zwier, art director bij VT wonen verteld dat zij eigenlijk niet van kamperen houdt, maar dat overnachten in de safari tent haar wel super lijkt. En dat is het zeker! Ook ik ben geen (echte) kampeerder, maar onze vakantie met Tendi op Elba was er 1 om nooit te vergeten. Prachtige locatie en een luxe tent met 2 persoon boxspring, eigen keuken en badkamer/toilet. Dus niet met je wc- rolletje onder de arm naar het toilet. Mijn verslag met de foto’s over onze Tendi ervaring kun je hier nalezen. Als ik niet zwanger zou zijn geweest, zouden we zeker gebruik maken van de aanbieding. Boek in mei, juni en september en ontvang 10% korting. Wij zijn nu aan het kijken om snel nog een weekje met z’b 3-en naar de zon te gaan. Maar dat jaar erop zullen wij zeker Tendi weer overwegen, maar dan met z’n 4-en 🙂 Hebben jullie al zomervakantie plannen?

+++ 
How cool is that? My picture of our Tendi tent on Elba in this month VT wonen (dutch living magazine) Marlon Zwier, art director says that she do not really love camping, but stay in the safari tent seems her super. And it certainly is. I am also not a (real) camping type, but our holiday with Tendi on Elba was one never to forget. Beautiful location and a luxury tent with boxspring, kitchen and bathroom / WC. You can read my blog with pictures about our Tendi experience here. If I would not have been pregnant, we would certainly booked this offer. Book in May, June and September and receive a 10% discount. We are now looking for an other vacation, just one week next month to the sun. Just with the 3 of us. But next year we will definitely consider Tendi again, but then with the four of us 🙂

Pictures by &SUUS

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.