Wij hebben een nieuwe salontafel! Na plaatsen van bovenstaande foto op Instagram en Facebook kregen we zoveel leuke reacties, dat we besloten hebben ze in de &SUUS shop te verkopen. De eerste is inmiddels zelfs al verkocht. Naast de maat (75 x 140 cm) die je hier (bij ons in de woonkamer) ziet, worden er nu ook meer rechthoekige modellen gemaakt van circa 100 x 140.  Onder het hout zijn grote zwarte rubberen wielen met rem geplaatst. De tafels zijn geschuurd en zijn erg zwaar, waardoor ze momenteel alleen opgehaald kunnen worden in Alphen aan den Rijn.
Maat 75 x 140 cm: 175,- EUR
Maat 100 x 140cm: Uitverkocht
Heb je interesse? Mail me dan even op info@dev.fernieweb.com/suus 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.