Nesteldrang?
Wie mij volgt op Facebook of Instagram heeft het misschien al gelezen. Ik ben inmiddels al met zwangerschapsverlof. Een paar weken eerder dan gepland, omdat de kleine mini man niet zo goed groeit. Dus nu verplichte rust en veel liggen. Bij Evie was ik al klaar  met de babykamer, kaartjes en allerlei andere dingen, deze keer bleef het verdacht rustig. De ideeën voor zijn kamertje zijn er wel, maar de uitwerking volgt nog. Ik wilde heel graag het Sebra bedje (zie foto hierboven) die boom is trouwens ook leuk, maar later bedacht ik me dat het eindelijk een beetje overdreven was. We hebben nog een prima bedje en commode van Evie. Deze staan nu in het babykamertje en sinds ik thuis ben, heb ik opeens last van nesteldrang 🙂

Een lief kamertje
Een babykamer inrichten is natuurlijk ook wel het allerleukste voor een stylist of interieurliefhebber.  Voor mijn gevoel kan ik wel 100 verschillende kamers inrichten. Ideeën genoeg! Ik wist al vrij snel welke kleuren ik wilde gebruiken, dus dat scheelt. Geïnspireerd door de binnenkijker bij Maaike (klik hier) wist ik dat ik ook graag iets met geel wilde doen. Maar dan in combinatie met grijs en wit en misschien wat zachtgroen. Rustig, fris, licht met wat oude (vintage) spulletjes. Een lief babykamertje voor een lief, klein mannetje. Over een paar jaar krijgt hij wel een stoere kamer, want ze kunnen nog lang genoeg stoer zijn. Voor een klant ben ik bezig met een online advies voor de babykamer, dus daar kan ik dan mooi mijn andere ideetjes in kwijt. Deze zal ik binnenkort ook plaatsen. Maar voor vandaag enkele inspiratie plaatjes voor onze babykamer. Hoop jullie snel wat eigen foto’s te kunnen laten zien. Ga ik in de tussentijd verder met online inspiratie opdoen en webwinkelen, liggend vanaf de bank op mijn laptop 🙂


English summary:
I ‘m already on maternity leave! A few weeks earlier than planned, because the little mini man does not grow well. So I have to take it easy and relax. My Ipad and Iphone are my best friends nowadays. So much inspiration on the world wide web. To decorate a nursery is off course the best part for this interior enthusiast and stylist. I have so many ideas, I could decorate 100 rooms 🙂 Inspired by the beautiful house of Maaike (click here) I knew pretty quickly what colors I wanted to use. Yellow combined with grey and white, and maybe some soft green. Fresh, light and some old (vintage) stuff. A sweet baby room for a sweet , little man. For today some inspiration pictures for our nursery, hope to show you soon our own pictures.

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.