Waar heb je dat gekocht?

Via mijn blog of instagram krijg je veel vragen waar bepaalde spullen of kleding van Evie te koop is. Ik probeer zoveel mogelijk iedereen te beantwoorden, maar dat lukt niet altijd. Vandaag wat antwoorden op vragen over Evie haar kamertje, zie ook hier. Zo kreeg ik berichtjes over het missen van een totaal foto, zodat je kunt zien hoe de kamer is ingedeeld. Dat was nog knap lastig met het tegenlicht en het is natuurlijk onmogelijk om de hele kamer erop te krijgen. Maar hopelijk krijg je nu meer een idee? De meeste vragen gingen over het schattige wolkenkussen, deze kun je kopen bij Psikhouvanjou. Maar ook veel vragen over het poppenhuiskastje. Deze heb ik gekocht toen ik nog zwanger was van Evie en ik kan hem helaas nergens meer vinden. Mocht iemand hem ergens tegenkomen, dan hoor ik dat graag. Het ‘wybertjes’ behang is van Ferm Living. Het beddengoed is van de Hema en Otto.nl en waar de boekjes op staan zijn de fotoplankjes van de Ikea. Als je onderaan de foto’s op de artikelen klikt, kom je terecht bij de site of winkel waar ik het gekocht heb.

 More pictures Evie’s room, click here
Pictures by &SUUS
WHERE 2 BUY
Cloud cushion Face –Psikhouvanjou
Clouds cushion grey – Psikhouvanjou
Cloud baby clothes – Farg and Form
Fine Litte Day (tree) cushion – Coos-je 
Bedding – Hema & Otto.nl
Sonny Angels (kleine poppetjes op kast) – Psikhouvanjou
Vloerkleed/Carpet – Loods 5
Kast/Cabinet & bed – Combitex 
Green vintage stool – De vintage loods

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.