Nesteldrang – Kidsroom grey-yellow

Nesteldrang?
Wie mij volgt op Facebook of Instagram heeft het misschien al gelezen. Ik ben inmiddels al met zwangerschapsverlof. Een paar weken eerder dan gepland, omdat de kleine mini man niet zo goed groeit. Dus nu verplichte rust en veel liggen. Bij Evie was ik al klaar  met de babykamer, kaartjes en allerlei andere dingen, deze keer bleef het verdacht rustig. De ideeën voor zijn kamertje zijn er wel, maar de uitwerking volgt nog. Ik wilde heel graag het Sebra bedje (zie foto hierboven) die boom is trouwens ook leuk, maar later bedacht ik me dat het eindelijk een beetje overdreven was. We hebben nog een prima bedje en commode van Evie. Deze staan nu in het babykamertje en sinds ik thuis ben, heb ik opeens last van nesteldrang 🙂

Een lief kamertje
Een babykamer inrichten is natuurlijk ook wel het allerleukste voor een stylist of interieurliefhebber.  Voor mijn gevoel kan ik wel 100 verschillende kamers inrichten. Ideeën genoeg! Ik wist al vrij snel welke kleuren ik wilde gebruiken, dus dat scheelt. Geïnspireerd door de binnenkijker bij Maaike (klik hier) wist ik dat ik ook graag iets met geel wilde doen. Maar dan in combinatie met grijs en wit en misschien wat zachtgroen. Rustig, fris, licht met wat oude (vintage) spulletjes. Een lief babykamertje voor een lief, klein mannetje. Over een paar jaar krijgt hij wel een stoere kamer, want ze kunnen nog lang genoeg stoer zijn. Voor een klant ben ik bezig met een online advies voor de babykamer, dus daar kan ik dan mooi mijn andere ideetjes in kwijt. Deze zal ik binnenkort ook plaatsen. Maar voor vandaag enkele inspiratie plaatjes voor onze babykamer. Hoop jullie snel wat eigen foto’s te kunnen laten zien. Ga ik in de tussentijd verder met online inspiratie opdoen en webwinkelen, liggend vanaf de bank op mijn laptop 🙂


English summary:
I ‘m already on maternity leave! A few weeks earlier than planned, because the little mini man does not grow well. So I have to take it easy and relax. My Ipad and Iphone are my best friends nowadays. So much inspiration on the world wide web. To decorate a nursery is off course the best part for this interior enthusiast and stylist. I have so many ideas, I could decorate 100 rooms 🙂 Inspired by the beautiful house of Maaike (click here) I knew pretty quickly what colors I wanted to use. Yellow combined with grey and white, and maybe some soft green. Fresh, light and some old (vintage) stuff. A sweet baby room for a sweet , little man. For today some inspiration pictures for our nursery, hope to show you soon our own pictures.

9 Comments

 1. Marieke 8 mei 2014

  Lieve Suus, je hebt helemaal gelijk. Eerst een lief babykamertje. Hij gaat later wel op stoer 😉 En dat gaat vast helemaal goed komen met zo’n creatieve en hippe mama als jij! De kleuren klinken fantastisch en ik ben heeeeeel benieuwd naar de foto’s! Doe rustig aan meis, geniet van je buikie 😉

  Beantwoorden
 2. Arja van Garderen 8 mei 2014

  Ohh super leuk allemaal vooral de laatste foto!
  Ben gek op die print ga hem denk ik maar bestellen 🙂
  X Arja

  Beantwoorden
 3. De liefste 9 mei 2014

  Wat een leuke ideeën, ik ben benieuwd naar het uiteindelijke kamertje. Geniet van je verlof en geef je over aan je nesteldrang 😉
  Fijne vrijdag.
  Liefs,
  Mirjam

  Beantwoorden
 4. Elvera - elv's 9 mei 2014

  Oh wat heerlijk om daar nu mee aan de slag te gaan… wat een mooie kleurencombinatie heb je in gedachten!!! ben echt heel benieuwd 😉 alvast fijn weekend x

  Beantwoorden
 5. Kirsten Maas 9 mei 2014

  Oh geniet er nog maar van want zo meteen is het weer high live. Ach maar wel leuk. De jongste van mij is 2 1/2 en het begint bij mij weer te kriebelen maar ik weet (bijna) zeker dat er geen no 3 komt.
  De kamer ideeen zullen vast en zeker wel goed uitgewerkt worden….rust goed uit zodat je kleine spruit goed kan groeien.
  Liefs en een fijn weekend.
  -x- Kirsten

  Beantwoorden
 6. femkefemke 9 mei 2014

  Aww dat appeltje en peertje! Te cute!
  Geniet van je rust (en neem ‘m ook, klinkt alsof je nog lekker in de weer bent, haha!)

  Fijn weekend!
  x Femke

  Beantwoorden
 7. Anneke 9 mei 2014

  Wat een fijne kleurencombinatie en mooie inspiratie!
  Ik ben dol op geel – grijs. De peren poster is al tijden favoriet.
  Take care en rust lekker uur! X

  Beantwoorden
 8. Vanbinnen Styling 14 mei 2014

  Dat wordt vast weer heel mooi! Nog een fijn zwangerschapsverlof, hopelijk gaat het nu beter 🙂
  Groetjes Greta

  Beantwoorden
 9. Eef 19 mei 2014

  Dit is echt een hele mooie kinderkamer !

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *