Verlof
Mijn verlof is vorig weekend officieel begonnen en we besloten om nog een laatste weekendje met z’n 3-en weg te gaan. Een weekendje Knokke in België. Of zoals Evie het noemde een minivakantie. En zo voelde het ook, ondanks dat we maar 2 dagen weg waren. Knokke ademt ook gewoon weer een hele andere sfeer uit dan de badplaatsen in Nederland. De prachtige huizen, vele winkeltjes, terrasjes, mooie stranden en natuurlijk het heerlijke eten. We genoten ervan, van de quality time met elkaar en van het strand.

Couleur Locale
Zoals gezegd kun je prima winkelen in Knokke! Van te voren wist ik al dat ik ieder geval naar 1 winkel wilde gaan. Conceptstore Couleur Locale. Ik heb wat foto’s met mijn iphone gemaakt, om een idee te geven. Couleur Locale is een hele fijne winkel voor de woonliefhebber, deze winkeltip wilde ik jullie dan ook niet onthouden. De eigenaresse laat zich inspireren door haar eigen reizen en dat zie je dus ook duidelijk terug. Ook zijn de producten het liefst Fair Trade en komen ze uit alle delen van de wereld. Het laatste kussen van de bovenste kussen heb ik meegenomen naar huis. Als souvenir van een heerlijk weekend Knokke 🙂

English summary
My maternity-leave officially started last weekend and we decided to have one last weekend with the 3 of us. A weekend in Knokke Belgium. Or as Evie called it a mini vacation. And so it felt even though we were only 2 days away. Knokke breathes simply a completely different atmosphere than the beach places in the Netherlands.We enjoyed it,the quality time with each other!
There was one place I had to visit, the Concept Store Couleur Locale. A beautiful shop where thou can see clearly the owner is inspired by her own travels. Most of the product are Fair Trade and they come from all parts of the world.I took some pictures with my iPhone to give you an idea. The last pillow on the top picture I brought home. A souvenir of a wonderful weekend Knokke 🙂

Wil je meer tips van leuke adresjes, klik dan hier.  
Pictures &SUUS

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.