Weekendtip: Appelparade Olmenhorst

Wat doen we van het weekend?
Heb je van het weekend nog geen plannen? Geen zin in het strand, maar op zoek naar een leuk uitstapje? Dan kan ik de Appelparade op de Olmenhorst aanraden. Vorig jaar heette dit evenenement nog de voorjaarsfair en schreef ik er deze blog over. Dit jaar is het nog mooier opgezet en natuurlijk werkt het weer ontzettend mee.

Wat is er te doen?
Wij waren er gisterenavond en werden welkom geheten met de bekende Olmenhorst Appelsap. Een prachtig terrein tussen alle fruitbomen en een relaxte sfeer. Uiteraard veel eettentjes, waar je van alles kunt proeven. De heerlijkste macarons, taartjes, ijsjes, pesto’s, wijnen, enz. Daarnaast kun je er ook winkelen in 1 van de grote sfeervolle legertenten. Je vind er o.a. winkels met (kinder) kleding, woonaccessoires, sieraden enz. Zelfs voor de babykamer kon ik inspiratie opdoen bij de nieuwe kinderwinkel Cozy Kidz, zie ook de laatste 2 foto’s Tussendoor het vermaak van theater en muziek, zorgt voor een relaxte sfeer. Hier wat sfeerimpressies van gisterenavond. Voor meer informatie kun je het beste kijken op http://www.appelparade.nl

Mocht je gaan, alvast veel plezier en sowieso iedereen een zonnig weekend!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.