De laatste loodjes
Wegen het zwaarst, nou momenteel weeg ik het zwaarst 🙂 Eigenlijk mag ik helemaal niet klagen, want wat heb ik me goed gevoeld zo tijdens mijn verlof. Het was heerlijk en heb ook nog heel veel gezellige dingen kunnen doen met mijn gezin. Maar sinds dit weekend blijf ik het liefste gewoon in en rondom huis. Inmiddels heb ik zo’n beetje alles wel gedaan wat ik moest doen. Eerder liet ik weten dat we bij deze keer alles een beetje op zijn beloop lieten. We hadden nog geen naam, de babykamer was nog niet af en owja, er moest ook nog een kaartje geregeld worden. Tijdens mijn verlof heb ik zelf een kaartje ontworpen, is vriendlief aan het werk gezet in de babykamer en hebben we alle benodigde spulletjes wel in huis gehaald. Alleen de naam…daar zijn we nog niet helemaal uit. Maar ook dat zal wel goed komen.

Sneak peak
Eigenlijk wilde ik foto’s van de babykamer pas delen als de kleine man was geboren. Maar ik had al het e.a. op mijn instagram account laten zien, dus dan ook hier. Omdat zijn kamertje pas laat werd geschilderd, heb ik in Evie haar kamertje gekeken hoe de kleurtjes bij elkaar stonden (zie bovenste foto) De muren zouden wit blijven en dan geel/grijs en groenige details. Uiteindelijk is er 1 muur in de babykamer grijs geworden en is er geen groen meer te bekennen. Wel komt het nog goed overeen met het moodboard wat ik eerder maakte en ook een blog over schreef. Als de kleine man geboren is zal ik ook snel wat overzicht foto’s maken. De meubeltjes zijn allemaal nog van Evie geweest. Uiteraard moest er een handgemaakt kleed komen (deze verkoop ik in mijn etsy shop) alleen de grap is dat een lieve vriendin deze heeft gemaakt. Als ik hem af had moeten maken, was de kleine man waarschijnlijk al het huis uit 😉 De gehaakte appel en peer heb ik gekregen (!) van iemand van instagram. Beide heel erg bedankt. Helemaal blij ben ik ook met het Noodoll wolkenkussen en zijn vriendje, die je bij Psikhouvanjou kunt vinden. Dat grijs met die gele bliksem, precies de kleuren. Ik blijf wolkjes ook gewoon leuk vinden, samen met panda’s trouwens. Hoe leuk en mooi ook de diverse haken van Ferm Living, de grijze panda variant moest er natuurlijk sowieso komen.

Handige links
Aangezien ik altijd veel vragen ontvang waar ik alles heb gekocht, heb ik dit zoveel onder de foto’s vermeld (op de link klikken en je gaat naar de site/winkel) De komende periode heb ik waarschijnlijk niet zoveel tijd meer om iedereen te antwoorden. Benieuwd wat jullie ervan vinden en hopelijk snel een blog waarin ik goed nieuws kan melden!

 

 

Foto 1
Farg Form wolken kussen
Kaartjes
Lamp geel Lapin
Auto kringloop

Foto 2  
Gehaakt kleed &SUUS (kleur op aanvraag)
Uil Ferm Living
Zweeds kartonnen paard Studio Roof

Foto 3 + 4 
Kaartje draak Belle & Bo 
Panda haak Ferm Living
Wolken hanger 
Panda pet H&M
Lamp geel Lapin

Foto 5
Nesting Dolls (Russische poppetjes)
Zwart wit slinger
Kaartje Sukha

Foto 6 + 7
Rotan stoeltje, auto’s boekjes beren, stapelblokken, houten muis zijn van de kringloop
Noodoll kussen groot grijs met geel
Noodoll knuffel muis
Boekje mama kwijt 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.