Feest! 

Afgelopen week werd Evie 4 jaar. Geen klein meisje meer, maar een ondeugende, eigenwijze, zonder- zijwieltjes – fietsende peuter. Het zal vast wel door de hormonen komen, maar jeetje wat wordt ze nu echt opeens groot. Of komt dat omdat Bram zo klein is? 🙂 De afgelopen weken stonden vooral in het teken van de komst van ons nieuwe familielid. Zij verdiende dus wel een echt feestje. Ondanks de slechte weervoorspellingen kwam er een grote tent in de tuin, veel ballonnen en cadeautjes. En natuurlijk een mooie taart, met haar lievelingsdier de panda. En eerlijk is eerlijk, onderstaande mooie taart is wel door mij bedacht maar gewoon gekocht. Ik heb alleen het kleine panda taartje rechts (met die scheve ogen 🙂 zelf gemaakt.

Traktaties
4 jaar een speciale leeftijd, want daar hoort een afscheid en een nieuw begin bij. Afscheid van het kinderdagverblijf en 1 september de grote en spannende stap naar de ‘ echte’ school. Voor haar leeftijdgenootjes maakten we iets lekkers in panda style. Nu mocht het nog iets ongezonds zijn 🙂 Voor de juffen een kadobon om zelf iets leuks te kopen, in een zelfgemaakte verpakking. Hier zal ik morgen een blog over maken. Fijne van deze traktaties is, dat ze ontzettend simpel zijn om te maken. Daar hou ik van! De benodigdheden staan hieronder en voor de rest spreekt het vanzelf.

 

Blognieuws
Als kersverse moeder van 2 zal ik in de toekomst ook wat meer ‘kind’ gerelateerd bloggen. Helemaal leuk dus dat ik gisteren hoorde dat ik genomineerd ben voor de Dutch Mom Blog Award (zie dit bericht, je kunt nog kaarten winnen) Eigenlijk deed ik het al, maar ik zal hier nu elke woensdag een blog over schrijven. Denk hierbij aan kinderkamer inspiratie, leuke DIY’s, tips voor leuke winkels en producten enz. Vanaf 1 september kunnen jullie sowieso weer meer blogs van mij verwachten. Om dit te vieren komt er een leuke Give Away week aan, met elke dag kans op leuke cadeautjes. Mocht je als merk of winkel het ook leuk vinden om mee te doen, neem dan nog even contact met mij op.
Benodigdheden panda traktatie
– Witte marshmallows
– Eetbare zwarte stift en lijm(haalde ik bij de kookwinkel)
– Trekdrop of ander lang drop voor de benen en armen
– Kokindjes
– Grote saté prikkers

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.