Trots

Extreem trots en blij ben ik! Ik weet nog dat ik vrij jong was en al de VT wonen kocht. Ik had nog geen eigen huis en woonde nog bij mijn ouders. Heerlijk vond ik het om weg te dromen bij de mooie foto’s en te fantaseren hoe mijn ideale huis er later uit zou zien. Dat ik dan ook ooit het volgende zou zeggen, had ik toen nooit kunnen dromen: ” Ik sta gewoon in uniek bewaarmagazine van VT wonen!! Een aparte uitgave van VT wonen waarin een geselecteerde groep bloggers zich mocht presenteren. Daar sta je dus gewoon tussen de grote blognamen met je eigen verhaal en zelfgemaakte foto’s. Heel gek hoor, om opeens jezelf in een blad te zien staan. Evie riep gelijk, Mama staat in een boek en mijn kamertje ook! We hebben er dus ook een nieuw voorleesboek bij 🙂

Ook lezen?

Abonnees krijgen het blogazine trouwens (vandaag) toegestuurd. Niet – abonnees kunnen hem voor 5,95 EUR aanschaffen via www.tijdschrift365.nl/vtwblogazine en je krijgt dit bewaarmagazine dan gratis thuisbezorgd.
Van de week kon je nog lezen dat ik genomineerd ben voor de Dutch Mom Blogger Award en nu dit. Het was een goede week 🙂 Geniet nog even van jullie weekend!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.