Kids party part II Juffen traktatie


Bedankt!
Om te beginnen wil ik iedereen bedanken voor de lieve reacties op mijn nominatie voor de Blog Award en de publicatie in het Blogazine van VT wonen. Super lief!

Juffentraktatie
Zoals ik eerder al vertelde wil ik elke woensdag een kind gerelateerd blog schrijven. Vorige week was dat over de verjaardag van Evie en haar panda traktatie. En deze week laat ik jullie zien welke simpele afscheidscadeautjes we gemaakt hebben voor de juffen van het kinderdagverblijf. Lange leve pinterest, waar ik een soortgelijk idee tegen kwam. De basis is een envelop gevuld met een cadeaubon. Ik ben een beetje een luie DIY-er en hou er van als iets niet al te ingewikkeld is. Misschien zijn er meer moeders die zo denken en hierbij dus een voorbeeld. Ik hoop alleen dat jullie iets beter kunnen stempelen 🙂

Benodigdheden juffen traktatie
– Envelop en kleiner formaat kaartje
– Masking tape
– Rietjes
– Letter stempels (kocht ik bij de hema)
 
&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | Juffen traktatie | Mijn favorietje |
&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | Juffen traktatie | Mijn favorietje |
&SUUS | www.dev.fernieweb.com/suus | Juffen traktatie | Mijn favorietje |

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.