Kids party part II Juffen traktatie


Bedankt!
Om te beginnen wil ik iedereen bedanken voor de lieve reacties op mijn nominatie voor de Blog Award en de publicatie in het Blogazine van VT wonen. Super lief!

Juffentraktatie
Zoals ik eerder al vertelde wil ik elke woensdag een kind gerelateerd blog schrijven. Vorige week was dat over de verjaardag van Evie en haar panda traktatie. En deze week laat ik jullie zien welke simpele afscheidscadeautjes we gemaakt hebben voor de juffen van het kinderdagverblijf. Lange leve pinterest, waar ik een soortgelijk idee tegen kwam. De basis is een envelop gevuld met een cadeaubon. Ik ben een beetje een luie DIY-er en hou er van als iets niet al te ingewikkeld is. Misschien zijn er meer moeders die zo denken en hierbij dus een voorbeeld. Ik hoop alleen dat jullie iets beter kunnen stempelen 🙂

Benodigdheden juffen traktatie
– Envelop en kleiner formaat kaartje
– Masking tape
– Rietjes
– Letter stempels (kocht ik bij de hema)
 
&SUUS | www.ensuus.nl | Juffen traktatie | Mijn favorietje |
&SUUS | www.ensuus.nl | Juffen traktatie | Mijn favorietje |
&SUUS | www.ensuus.nl | Juffen traktatie | Mijn favorietje |

4 Comments

 1. Claudia Leertouwer 27 augustus 2014

  Leuk idee!

  Beantwoorden
 2. Indruk 27 augustus 2014

  Ik heb ook al ondervonden dat je bij stempelen maar niet te kritisch moet zijn. Scheve letters, vlekken, te veel of te weinig inkt, het hoort erbij. Pascale X

  Beantwoorden
 3. obat diabetes alami 29 augustus 2014

  i like your post. i wait the update

  Beantwoorden
 4. Marit-Verknocht Styling 31 augustus 2014

  Superleuk! X

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *