Home
Vandaag even geen Give Away op mijn blog, maar wat kiekjes bij ons thuis. Want ondanks dat weggeven het leukste is, blijft cadeautjes krijgen toch ook heel fijn. Mijn vriend bracht cadeautjes mee uit Helsinki, die gelijk een plekje hebben gekregen. De mooie poster die hij kocht in het Modern Museum Kiasma houden jullie nog van mij tegoed. Eerst een lijst en dan nog ophangen, dat kan bij ons nog weleens lang duren 🙂

Give Away’s
Bedankt voor jullie massale reacties op de verschillende give aways van afgelopen week. Wat een boel leuke reacties. Je kunt vandaag tot 00.00 nog meedoen/reageren op alle lopende acties. Klik hier voor alle Give Aways. Morgen maak ik bekend wie er gewonnen hebben.  En volgende week feesten we gewoon verder. Maar wij gaan nu eerst genieten van een lang weekend Zeeland. Voor het eerst met z’n 4-en op minivakantie!
klik >> Give Away Vlaggetjes by Lekker Fris
klik >> Bergstein laarsjes by Kidsdepartment
klik >> Donsje schoentjes by Styling & CO
klik >> Monominiprint by Coos-je
Goed weekend!
Psssttt..er kan ook nog gestemd worden op beste Mommy Blog Award tot 11 september, dat kan hier.

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.