Verlof?
Mijn normale (zwangerschaps)verlof loopt een dezer dagen af. Afgelopen weekend was ik nog met mijn zusje in Zweden. Mijn zusje had mij meegenomen voor een business trip. Dat waren dus 2 dagen de trip en maandag de business 🙂 Wat een enorm lieve mensen lopen daar rond, iedereen lijkt wel relaxed en vrolijk. Ze maken erg makkelijk een vriendelijk praatje en zo vertelde ze dus ook dat de mannen 2,5 maand verlof krijgen bij de geboorte van een kindje. En laten we het over de vrouwen maar niet eens hebben. Net zoals bij Evie heb ik langer verlof opgenomen om zelf voor Bram te zorgen. Nu Evie ook naar school gaat, komt dat erg goed uit. Ik kan haar altijd ophalen, ze springt mij blij in mijn armen als ik haar ophaal. En als we thuis zijn verteld ze mij wat ze allemaal heeft meegemaakt onder het genot van een kopje thee. Stop! Dat had ik van te voren bedacht, in de werkelijkheid gunt Evie mij amper een blik als ze het schoolplein komt oplopen en een “Hallo Mam” moet ik om vragen. Ze is namelijk drukker met het uitwisselen van vriendenboekjes en met wie ze mag spelen. Eeehhh, dat is even wennen! Heb ik gewoon een baby en 2 kleuters in huis. Tijdje geleden was dat nog 1 peutermeisje, die het ook leuk vond om met haar moeder op pad te gaan. Als ze nu (onder protest) alleen mee naar huis gaat, dan zit ze het liefst met de ipad achter haar kopje thee en als ik dan vraag wat ze op school heeft gedaan krijgt ik standaard: ” ik weet het niet mam” !

Dutch Design Week
Maar goed, ik dwaal af! Wat ik eigenlijk wilde zeggen is dat ik ondanks dat ik verlof heb, het hartstikke druk heb. Soms vraag ik mijzelf weleens af waarmee. Maar afgelopen tijd en komende tijd zijn dat eigenlijk allemaal leuke dingen. Zo was ik afgelopen week in Eindhoven bij Lonneke met Anki om super leuk initiatief voor de Dutch Design Week te bespreken. Lonneke is namelijk druk bezig met het organiseren van een bloggerscafe, waar de online wereld elkaar offline kan ontmoeten.In het cafe zullen bloggers vanuit verschillende invalshoeken hun DDW design inspiratie  delen met hun eigen samengestelde bloggers teams. Onze ‘ likes’ vormen dan een rode draad in het bloggerscafe. Zoals het er nu uitziet zal ik vrijdag de 28ste voor interieur de hele dag aanwezig zijn. Ik heb inmiddels al wat collega bloggers met liefde voor interieur gevraagd, maar misschien ben jij ook wel enthousiast? Laat het mij dan zeker even weten. Leuk om weer nieuwe mensen te ontmoeten met dezelfde passie.

 

Pictures by &Suus

 

Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.