Verlof en DDW


Verlof?
Mijn normale (zwangerschaps)verlof loopt een dezer dagen af. Afgelopen weekend was ik nog met mijn zusje in Zweden. Mijn zusje had mij meegenomen voor een business trip. Dat waren dus 2 dagen de trip en maandag de business πŸ™‚ Wat een enorm lieve mensen lopen daar rond, iedereen lijkt wel relaxed en vrolijk. Ze maken erg makkelijk een vriendelijk praatje en zo vertelde ze dus ook dat de mannen 2,5 maand verlof krijgen bij de geboorte van een kindje. En laten we het over de vrouwen maar niet eens hebben. Net zoals bij Evie heb ik langer verlof opgenomen om zelf voor Bram te zorgen. Nu Evie ook naar school gaat, komt dat erg goed uit. Ik kan haar altijd ophalen, ze springt mij blij in mijn armen als ik haar ophaal. En als we thuis zijn verteld ze mij wat ze allemaal heeft meegemaakt onder het genot van een kopje thee. Stop! Dat had ik van te voren bedacht, in de werkelijkheid gunt Evie mij amper een blik als ze het schoolplein komt oplopen en een “Hallo Mam” moet ik om vragen. Ze is namelijk drukker met het uitwisselen van vriendenboekjes en met wie ze mag spelen. Eeehhh, dat is even wennen! Heb ik gewoon een baby en 2 kleuters in huis. Tijdje geleden was dat nog 1 peutermeisje, die het ook leuk vond om met haar moeder op pad te gaan. Als ze nu (onder protest) alleen mee naar huis gaat, dan zit ze het liefst met de ipad achter haar kopje thee en als ik dan vraag wat ze op school heeft gedaan krijgt ik standaard: ” ik weet het niet mam” !

Dutch Design Week
Maar goed, ik dwaal af! Wat ik eigenlijk wilde zeggen is dat ik ondanks dat ik verlof heb, het hartstikke druk heb. Soms vraag ik mijzelf weleens af waarmee. Maar afgelopen tijd en komende tijd zijn dat eigenlijk allemaal leuke dingen. Zo was ik afgelopen week in Eindhoven bij Lonneke met Anki om super leuk initiatief voor de Dutch Design Week te bespreken. Lonneke is namelijk druk bezig met het organiseren van een bloggerscafe, waar de online wereld elkaar offline kan ontmoeten.In het cafe zullen bloggers vanuit verschillende invalshoeken hun DDW design inspiratie Β delen met hun eigen samengestelde bloggers teams. Onze ‘ likes’ vormen dan een rode draad in het bloggerscafe. Zoals het er nu uitziet zal ik vrijdag de 28ste voor interieur de hele dag aanwezig zijn. Ik heb inmiddels al wat collega bloggers met liefde voor interieur gevraagd, maar misschien ben jij ook wel enthousiast? Laat het mij dan zeker even weten. Leuk om weer nieuwe mensen te ontmoeten met dezelfde passie.

Β 

Pictures by &Suus

Β 

10 Comments

 1. Ilse 30 september 2014

  Ik ga met mijn oppaskindjes na school nog weleens wat drinken bij de HEMA, dan is er niets anders te doen dan tegen mij praten πŸ˜‰

  Beantwoorden
 2. Claudia Leertouwer 30 september 2014

  Herkenning meis, maar ook fijn dat je kleine het zo goed naar haar zin heeft! Is het de bedoeling om live te bloggen in bloggerscafe of een ontmoetingsplek? #nieuwsgierig

  Beantwoorden
 3. By Marloes Thuis 30 september 2014

  Haha, wat een herkenbaar verhaal! Zo zei onze jongste tijdens zijn allereerste proefochtend, “Dag mam, je mag wel gaan hoor!’ ??? Stond ik daar een beetje vreemd te kijken πŸ™‚ Tja, het loopt vaker anders dan ik het bedacht heb πŸ˜‰

  Beantwoorden
 4. FΓͺte des Gamins 30 september 2014

  DDW klinkt heel spannend… ben benieuwd naar alle verhalen erna πŸ˜‰

  Beantwoorden
 5. Lonneke 30 september 2014

  Leuk Suus! En @Claudia beide als je wil!

  Beantwoorden
 6. Verie - Vestywo 30 september 2014

  Wat een mooi en leuk initiatief. Wat houd het precies in en hebben jullie ook een weblog/site waarop van alles te lezen valt hierover? Ik ben geïnteresseerd overigens! Fijne dag nog..

  Lieve-Groetjes, Verie

  Beantwoorden
 7. Erg leuk idee! Ik doe graag mee;) Mijn mailadres is robine@actproductions.nl
  En ik ben bij MTBAMS ! Ik heb een plekje op de bloggerstage ! Spannend πŸ™‚
  Zag jouw naam ook op de gastenlijst staan dacht ik !

  Beantwoorden
 8. Elze 1 oktober 2014

  Wat leuk dat je erbij bent tijdens DDW! Ik werk sinds kort op kantoor bij de organisatie en ik hoor zo veel leuke verhalen en ideeën! Misschien kom ik je nog tegen!

  Beantwoorden
 9. De liefste 10 oktober 2014

  O wat herkenbaar! Het geen aandacht hebben op het schoolplein, de sippe toet wanneer er niet gespeeld kan worden en het ‘Ik weet het niet meer’antwoord. Overal hetzelfde πŸ™‚
  Wat leuk dat je met je zus naar Zweden bent geweest, lekker er tussenuit. Had jij daar ook nog wat ‘business’ te doen, of alleen je zusje?
  Fijn weekend alvast.
  Lieve groet,
  Mirjam
  MaDeLiefste
  https://mooisvanmadeliefste.blogspot.nl/

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *