Verandering
Wij waren heel erg toe aan een nieuwe bank. Eigenlijk al een tijdje, maar we twijfelde enorm over wat voor een soort bank. Ik wilde graag een beetje een stoerdere bank met een grove stof of misschien wel een cognac leren bank. Mijn vriend wilde voornamelijk een grotere bank 🙂 Nu we een gezinnetje zijn van 4, werd onze oude bank wel een beetje krap. Uiteindelijk is het niet degene geworden die ik graag wilde, maar dat was ook niet handig. Die ik had gezien was namelijk wel wat duurder en niet praktisch met 2 kleine kinderen. Dus het werd deze lichtgrijze, strakkere bank en toen hij eenmaal stond vonden we beide dat het een ander sfeertje gaf. Dus werden de wanden gewit (even hoera voor mijn vriend, die dit deed met 2 kids terwijl ik in Zweden was!) Kreeg de tv kast een nieuwe bovenkant, salontafel vervangen door kleinere tafeltjes, plankjes weggehaald en lijsten toegevoegd. Ook mocht er wel wat meer kleur bij komen.

Kleur
En dit keer maar eens geen roze of groen, alhoewel ik nog een beetje roze heb gehouden. Er kwam een oranje achtige tint bij. Ik heb normaal gesproken niets met oranje, maar ik vond het nu wel leuk voor de herfst. Zeker in combinatie met koper en lichtroze, heel sfeervol. Eigenlijk zijn het alleen wat accessoires in deze kleur. Ik ken mijzelf, over een tijdje wil ik weer geen kleur, of een totaal andere kleur 🙂  Wat andere kussentjes, kaarsjes doen al een hele hoop.

FONQ Wedstrijd
Tussen de boomstamtafeltjes zie je ook het Two Tone Zuiver tafeltje staan. Met onderstaande foto doe ik mee aan een styling en fotografiewedstrijf georganiseerd door FONQ. Ik gaf het tafeltje en het retro kinderstoeltje allebei een randje masking tape. Ook een kleine aanpassing om een bepaalde kleur weer terug te laten komen. Hierbij geldt weer, dat als je het zat bent, je er zo een ander kleurtje om heen kunt wikkelen.

Stem en win
Als je HIER op klikt kom je bij de wedstrijd van FONQ terecht. Onder de stemmers word hetzelfde tafeltje verloot (t.w.v.79,- euro) Stem op degene die jij het mooiste vind, natuurlijk erg leuk als ik dat ben 🙂

Bedankt alvast voor het stemmen.
Wij vonden onze woonkamer erg opgefrist, benieuwd wat jullie vinden!

+++++

English summary: With the arrival of a new sofa we also changed the style of our living. The walls were painted white, small coffee tables instead of one large, new accessories in orange / pink shades. We love our new fresh, bright and cheerful living room. With the picture of the Zuiver Two tone table, I participated in a styling and photography contest from Fonq. If you want to win this table you can vote here! 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.