Woonbeurs 2014 
De woonbeurs is inmiddels alweer geweest, alle huizen zijn weer afgebroken en de RAI maakt zich op voor het volgende evenement. Er zijn al heel veel foto’s en blogs over de woonbeurs langs gekomen, maar net zoals voorgaande jaren, hier toch ook weer 3 blogs van mij. Elk jaar verbaast het mij weer hoe de tijdschriften in zo’n korte tijd weer prachtige huizen kunnen neerzetten. Wat een werk, daar kan best nog een blog extra aan besteed worden!

VTWonen
Mijn dag begon vrijdag met koffie en taart samen met alle bloggers van het VTWonen Blogazine (hier te bestellen) en de redactie van VTwonen. Na een hartelijk welkom en bedankje van hoofdredactrice Carlein Kieboom kregen we een rondleiding in het VTwonen huis. Het tijdschrift bestaat dit jaar 50 jaar en dat was ook duidelijk het thema van het huis. Een enorm grote zwarte witte party tent, met in het midden een grote discobal, waar alle kamers op uitkwamen. Daar stond een DJ te draaien en kon je o.a. een foto laten maken in de (populaire) Photo Booth of je eigen poster laten maken. Daarom heen vond je eigenlijk de kamers. Mijn favoriet was de slaapkamer met prachtige tinten en aparte bloemen. En de keuken, omdat dit ook helemaal in het thema was doorgevoerd. Zwart,wit en een vleugje goud, een prachtige en feestelijke combinatie.

“Celebrate whenever you can” 
 
VTwonen huis 2013, klik hier
VTwonen huis 2012, klik hier
 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.