101woonideeën
Met een beetje een raar gevoel liep ik door het prachtige huis van 101woonideeën. Een licht, fris huis zoals we van het tijdschrift gewend zijn. Door het hele huis, allerlei zelfmakers die ooit in het blad hebben gestaan. En dit mooie tijdschrift gaat gewoon verdwijnen! Extra respect voor de stylisten en ontwerpers van dit huis en de DIY’s. Een mooi overzicht van de vele mooie ideeën en inspiratie van de afgelopen jaren.
Favorieten
Als wit liefhebber was de witte kast met spulletjes uiteraard 1 van mijn favorieten. Boven op zolder heb ik ook de boeken op deze manier in de kast gezet. Voor het oog heel mooi en rustig, wel onpraktisch als je een titel zoekt 🙂 In de badkamer vond ik vooral de zelfgemaakte koperen radiator ombouw en plankje erg mooi, in combinatie met al het wit. Ook de kinderkamer was dit jaar weer een succes met veel leuke ideeën voor opbergen, slapen en spelen. Iedereen van 101woonideeën, ik zal jullie huis en blad volgend jaar zeker missen!
101woonideeën huis 2013, klik hier
101woonideeën huis 2012, kik hier
Voor meer woonbeurs 2014 klik hier

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.