Ariadne at home
Na het VTwonen huis en die van 101woonideeën inmiddels aanbeland bij het huis van Ariadne at Home. Weer een compleet andere stijl! En ondanks dat het niet helemaal mijn stijl is, geniet ik elk jaar weer van dit huis. Opnieuw weer mooi kleurgebruik en heel erg licht. Veel wittinten in combinatie met mooie verschillende kleuren roze, groen en blauw. Omdat het zo licht is, een hele fijne plek om foto’s te maken. Een heel huis op deze manier past niet bij mij, maar elk jaar vind ik weer mooie details of ideeën die je goed thuis kunt toepassen. Prachtige oude kasten, kleurgebruik, oude details die net even wat meer sfeer in huis brengen. Of de originele ideeën hoe je bloemen en planten kunt gebruiken. Weer erg knap gedaan dit jaar! Ik heb mij laten vertellen dat het blad een make over krijgt, dus ik ben benieuwd hoe het huis er volgend jaar uitziet. Maar voor nu nog even genieten van die van dit jaar.
Ariadne at Home 2013 vind je hier
Ariadne at Home 2012 vind je hier
De andere huizen op de beurs 2014 vind je hier

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.