Weekendtip: Groenendaalse Bos


Groenendaalse Bos
Afgelopen weekend geen beurzen en het meeten van bloggers 🙂 Maar nog even genieten van de laatste zonnestralen in Oktober. Evie en nichtje Mees maak je altijd blij met een dagje naar het bos. Helemaal het Groenendaalse bos met speeltuin, kinderboerderij en paardje rijden. Dus misschien een leuke tip voor volgend jaar, want afgelopen zondag was de laatste dag dat het speeltuintje open was. Soms gaan ze met mooi weer nog weleens open, openingstijden kun je het beste van te voren even hier bekijken. Ik nam voor de verandering ook mijn camera weer eens mee. Alleen is het tegenwoordig bijna onmogelijk om een foto te schieten zonder dat deze 2 nichtjes gaan poseren 🙂

Dutch Design Week
Op naar volgende week, want die staat in het teken van Dutch Design Week. Zoals eerder al verteld zal ik daar samen met andere interieur bloggers de 24e oktober Live Bloggen vanuit het DDW Bloggerscafe. Het cafe is bij Coffeelovers (onder in de boekhandel Van Piere) op de Nieuwe Emmassingel 44 in het centrum van Eindhoven. Inmiddels is mijn team bekend en wij zouden het te gek vinden als je even gezellig langs zou komen!

Vrijdag 24 oktober Live Bloggers:

Marij Hessel  Enter My Attic 
Franca de Jonge  VillaDesta
Stephanie Koster  Coosje 
Illaria  Idainteriorlifestyle
Milou Nieuwenhuis  Van het Kastje naar de Muur
Margreet de Vries  OuiOuistudio
Cindy Keur  More Than Living 
Robine Stender  Actproductions 
Karlijn van der Wijk  Wonderlicht 

Leuk als we jou ook in het officiële DDW Bloggerscafe kunnen ontmoeten!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.