Achter de feiten aan
Terwijl ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Dutch Design Week, kwam ik vanavond nog zoveel foto’s van de woonbeurs tegen. Hoe doen andere mensen dat toch? Die knallen die blogs echt als paddestoelen uit de grond. Ik vond het toch een beetje zonde om de foto’s niet te gebruiken. Dus vanavond nog een laatste blog over de woonbeurs…..tenminste dat denk ik 🙂

Eigen Huis & Interieur
Naast het huis, die zij ook dit jaar weer deelde met More than Classics, presenteerde EH&I ook hun nieuwe collectie. Het meubilair is echt heel mooi en fris, maar ik vond de aankleding ook erg mooi gedaan. Als er bloemen op de woonbeurs zijn, dan ben ik er wel te vinden met mijn camera. Vrolijke bloemen in de het altijd prachtige juweeltjes van vaasjes van ontwerpster Lenneke Wispelwey. Veel pasteltinten in combinatie met wit en hout. In het huis juist weer een compleet andere sfeer, gedurfd paars behang in de slaapkamer en dan gecombineerd met rood. Maar ook gouden stoelen en natuurlijk de inmiddels bekende Nola lampen van Studio Drift. Wat mij betreft een verassend huis!

Meer zien van mijn bezoek aan de woonbeurs, klik hier

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.