Voorbereidingen Bloggerscafé
Afgelopen zaterdagochtend heb ik een enorm leuke dag gehad met Lonneke, Anki en Esther. Bloggers onderling zijn best wel een beetje vreemde mensen. Humor die niemand snapt, maken overal foto’s van en zitten tijdens een gesprek heel druk te doen met hun telefoon. Het fijne op zo’n dag als zaterdag is dat iedereen dit begrijpt. Er wordt dus ook niet raar op gekeken als iemand op een stoel gaat staan voor een foto, of in een gesprek een instagram foto plaatst. We begonnen zaterdag met bijkletsen en een goede kop koffie bij Coffeelovers onder boekhandel van Piere.  Daar vind je deze week het DDW Bloggerscafé. Op dinsdag is Esther aanwezig met haar team van kidsbloggers, donderdag Anki voor lifestyle en vrijdag ben ik er samen met mijn interieur team. Bedenker van dit concept Lonneke zal er de hele week aanwezig zijn. We zouden het super leuk vinden als je even gedag komt zeggen, of gezellig een bakkie bij ons drinkt. Op instagram kreeg ik al reacties dat de cheesecake en coffee karamel croquant aanraders zijn 🙂

Rondje DDW Piet Hein Eek en Space S 
Nadat wij onze like tafels hadden gestyled (iedereen heeft een eigen tafel met haar favoriete boeken, tijdschriften en producten beschikbaar gesteld door &Klevering en YouareHere) Zijn we op pad gegaan om alvast wat te zien van de Dutch Design Week. We begonnen met lunch bij Piet Hein Eek, wat altijd een inspirerende plek blijft. Eigenlijk moet je daar even geweest zijn en vergeet dan zeker niet bij Ontwerpduo langs te gaan. Van PHE liepen we terug naar het duurzame terrein van Space S, waar kleine kassen zijn gebouwd van oude kozijnen uit de wijk Geestenberg. Op dit terrein vind je o.a Uitgeverij Snor en Studio Erik Stehmann, maar er zijn ook workshops en een mooi restaurant.

Ketelhuisplein
Vanuit Space S kun je makkelijk de oversteek maken naar het Ketelhuisplein. Daar is echt van alles te doen voor jong en oud. Wij waren er natuurlijk op een belachelijke prachtige dag. Veel mensen genoten van de laatste zomerse dag met een ijsje of een drankje. Aan de Torenallee bevind zich natuurlijk ook Urban Shopper, een uniek shopping walhalla met 20 bijzondere winkels. Ik maakte nog wat foto’s bij Daily Poetry toen we alweer terug moesten naar het Bloggerscafé.

De dag ging snel, heel snel. Ga jij ook nog DDW-en? Ga zeker even langs bij het Bloggerscafé en geef je ‘like’ op de grote plattegrond aan de muur, waarvan je vind dat een ander daar zeker moet kijken. Ik ben er a.s. vrijdag met mijn team. Wij zullen ‘s ochtends naar DDW gaan en ‘s middags aan de grote tafel live bloggen. Zien wij jou daar?

Lees en bekijk ook meer foto’s op de blogs van Lonneke, Anki en Esther!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.