Nieuwe categorie: Kids Closet
Voor het eerst een paar plaatjes van kinderkleding en eerlijk gezegd ben ik heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Op mijn instagram vind je vaak foto’s van mijn 2 kindjes Evie en Bram en vaak krijg ik de vraag waar ik bepaalde kleding gekocht heb. De laatste tijd ontvang ik ook mailtjes met dezelfde vragen. Vandaar deze try out! Laat ik voorop stellen, dat ik niet denk een kids fashion blogger te zijn. Er zijn blogs die fashion echt beter begrijpen en vast ook niet de plank weleens mis slaan. Ik ben geen trendsetter, maar ik vind het vooral erg leuk om combinaties te maken. Dus niet van top tot teen in dure merkkleding, maar een maillot van de action, rokje van de hema en een t-shirt van de zeeman kun je hier ook gerust vinden. Deze blogs (en meer over kids) kun je op de woensdag of de vrijdag verwachten. Voor de rest blog ik gewoon lekker verder over alles wat ik mooi vind, meer gericht op interieur.

Boys & Cats
Toen ik in verwachting was en hoorde dat we een jongetje kregen, was mijn eerste reactie ” huh, wat moet ik nou met een jongetje” Begrijp mij niet verkeerd, ik heb altijd graag een jongetje gewild maar ik had het gewoon niet verwacht. Na Evie dacht ik dat het weer een meisje zou zijn. Ik kom zelf ook uit een meiden gezin. En wat voor een kleding koop ik voor een jongen? Nou dat valt mij echt reuze mee! Ik vind de laatste tijd juist kleding voor jongens leuker dan voor een meisje. Al kun je met een meisje wel beter combineren en wat meer aankleden met accessoires. Poezen zag je vorig jaar al voorbij komen, ook deze winter blijf je ze zien.  2 setjes in het poezen thema voor een baby jongetje, deze kleding draagt Bram nu dus ongeveer in maat 62/68. Ook Evie heeft wat poezen in haar kledingkast, deze foto’s volgen in een ander blog. Ik probeer zoveel mogelijk te verwijzen naar de winkels waar ik het gekocht heb, klik dan op de link!

Set 1: 
Romper Cat: Sproet & Sprout
Trui poes: Hema
Grijs/zwart broekje: Lindex (oude collectie)
Schoentjes: Baby Vans 
Muis: kringloop
Set 2:
Shirt kat: Zara
Schoentjes: Vintage Nike’s 
Muis: kringloop
Broekje pootjes: Zara (oude collectie) maar onderstaande is nog wel te koop 
 
 
 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.