Piet Hein Eek
Morgen is het zover, dan ga ik met 10 andere interieur bloggers live bloggen vanaf de Dutch Design Week. Afgelopen zaterdag was ik er al om het e.a. voor te bereiden. Uiteraard maakte we ook een klein rondje. Bij Piet Hein Eek heb ik wat foto’s kunnen nemen, die ik nu alvast deel. Want eerlijk gezegd, de DDW morgen bezoeken en live bloggen is best een uitdaging. Ik ga zeker mijn best doen, maar voor nu alvast een impressie van het altijd inspirerende Piet Hein Eek. Als er iemand verbonden is aan designstad Eindhoven dan is het Piet Hein Eek wel. Het maakt niet uit wanneer en hoevaak je er komt, het blijft een boeiende plek.

Bloggerscafé
Wil je morgen ook langskomen, we zitten bij bij Coffeelovers (onder in de boekhandel Van Piere) op de Nieuwe Emmasingel 44 in het centrum van Eindhoven. Wij zouden het te gek vinden als je even langskomt in het officiële Bloggerscafé! Tot dan?


NICE TO MEET YOU @ Friday! 

Marij Hessel  Enter My Attic 
Franca de Jonge  VillaDesta
Stephanie Koster  Coosje 
Illaria  Idainteriorlifestyle
Milou Nieuwenhuis  Van het Kastje naar de Muur
Margreet de Vries  OuiOuistudio
Cindy Keur  More Than Living 
Robine Stender  Actproductions 
Karlijn van der Wijk  Wonderlicht 
Martine Vianen Via Martine

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.