Kids: Boys & Cats

Nieuwe categorie: Kids Closet
Voor het eerst een paar plaatjes van kinderkleding en eerlijk gezegd ben ik heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Op mijn instagram vind je vaak foto’s van mijn 2 kindjes Evie en Bram en vaak krijg ik de vraag waar ik bepaalde kleding gekocht heb. De laatste tijd ontvang ik ook mailtjes met dezelfde vragen. Vandaar deze try out! Laat ik voorop stellen, dat ik niet denk een kids fashion blogger te zijn. Er zijn blogs die fashion echt beter begrijpen en vast ook niet de plank weleens mis slaan. Ik ben geen trendsetter, maar ik vind het vooral erg leuk om combinaties te maken. Dus niet van top tot teen in dure merkkleding, maar een maillot van de action, rokje van de hema en een t-shirt van de zeeman kun je hier ook gerust vinden. Deze blogs (en meer over kids) kun je op de woensdag of de vrijdag verwachten. Voor de rest blog ik gewoon lekker verder over alles wat ik mooi vind, meer gericht op interieur.

Boys & Cats
Toen ik in verwachting was en hoorde dat we een jongetje kregen, was mijn eerste reactie ” huh, wat moet ik nou met een jongetje” Begrijp mij niet verkeerd, ik heb altijd graag een jongetje gewild maar ik had het gewoon niet verwacht. Na Evie dacht ik dat het weer een meisje zou zijn. Ik kom zelf ook uit een meiden gezin. En wat voor een kleding koop ik voor een jongen? Nou dat valt mij echt reuze mee! Ik vind de laatste tijd juist kleding voor jongens leuker dan voor een meisje. Al kun je met een meisje wel beter combineren en wat meer aankleden met accessoires. Poezen zag je vorig jaar al voorbij komen, ook deze winter blijf je ze zien.  2 setjes in het poezen thema voor een baby jongetje, deze kleding draagt Bram nu dus ongeveer in maat 62/68. Ook Evie heeft wat poezen in haar kledingkast, deze foto’s volgen in een ander blog. Ik probeer zoveel mogelijk te verwijzen naar de winkels waar ik het gekocht heb, klik dan op de link!

Set 1: 
Romper Cat: Sproet & Sprout
Trui poes: Hema
Grijs/zwart broekje: Lindex (oude collectie)
Schoentjes: Baby Vans 
Muis: kringloop
Set 2:
Shirt kat: Zara
Schoentjes: Vintage Nike’s 
Muis: kringloop
Broekje pootjes: Zara (oude collectie) maar onderstaande is nog wel te koop 
 
 
 

13 Comments

 1. saved with style 22 oktober 2014

  Heel leuk deze nieuwe categorie. Je styled de outfits zo tof! Beide combinaties zou ik zo in huis halen ;). X, Judith

  Beantwoorden
 2. Ageeth Mooij 22 oktober 2014

  Dat vind ik ook leuk hoor! Mooie plaatjes zie ik graag.

  Beantwoorden
 3. Pauline 22 oktober 2014

  Heel erg leuk hoor! Mooie combi’s! En dat vest van Imps&elfs is echt te gek.

  Beantwoorden
  • Suzanne de Jong 23 oktober 2014

   Bram vind hem ook helemaal leuk, want dan gaat hij naar die gezichtjes op zijn mouw lachen 🙂

   Beantwoorden
 4. Marjolein Bouhuijzen 22 oktober 2014

  Superleuk en gaaf “mijn” eigen kattentruitje terug te zien (werk nl voor hema baby :)) en ben t eens met je! Vind jongenskleding shoppen nu ook bijna leuker dan voor mijn dochter, had ik van te voren niet verwacht!

  Beantwoorden
  • Suzanne de Jong 23 oktober 2014

   Hi Marjolein,
   Wat leuk. Lijkt mij heel grappig om je eigen werk voorbij te zien komen.
   Jongenskleding valt me echt reuze mee. Alleen wel grappig dat er altijd veel meer keuze is in meisjeskleding.

   Beantwoorden
 5. Lonneke 22 oktober 2014

  Leuk Suus! x

  Beantwoorden
 6. torosaurus 22 oktober 2014

  Heel leuk. Heerlijk mooi en toch betaalbaar. Combineren is een kunst.

  Beantwoorden
 7. A 22 oktober 2014

  heel leuk! vaker doen inderdaad 🙂 heb nu na een dochtertje ook een zoontje van 2wk oud, had in de zwangerschap precies dezelfde gedachte als jou, had ook een meisje verwacht ook om dezelfde reden 😉 maar wel ontzettend blij en nu die er is vind ik het shoppen toch ook meevallen hihi genoeg stoere dingetjes

  Beantwoorden
 8. RUW MET STIJL 22 oktober 2014

  Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  Beantwoorden
 9. RUW MET STIJL 22 oktober 2014

  Wat een leuk lief mannetje op de foto.. Leuke kleding.
  Ik heb zelf ook een klein jongetje.. na 2 meiden, vindt het ook erg leuk om jongens dingen te kopen.
  Fijne avond.
  Ellen

  Beantwoorden
 10. Julie Van Weehaeghe 23 oktober 2014

  Zo leuk die nieuwe rubriek 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *