Kids: Girls & Cats

 

Girls & Cats
Mijn vorige blog met babykleding voor Bram is erg goed ontvangen. Leuke reacties en veel bezoekers. Als je blogt vind je het toch leuk als mensen je stukjes bekijken en dat was op de statistieken goed terug te zien. Toch een kleine graadmeter over iets waar ik nog over twijfelde. Ik vind het zelf heel leuk om te doen, dus ik ga er mee verder. Ook handig als ik soms niet weet wat ik ze moet aantrekken 🙂 Na Bram zijn outfit van vorige week, nu die van Evie. Evie is 4 jaar maar een klein meisje, dus ze past met gemak 104 en heeft zelfs nog weleens 98 aan. Alles wat je hier ziet is dus ook in deze maat.

Evie’s closet 
In haar kamertje een tafeltje van de kringloop. Ik had hem geschuurd met het idee om hem wit te verven, maar ik vind dit eigenlijk ook wel grappig. Ik heb vandaag ook 2 setjes geprobeerd te maken die je met elkaar kunt combineren. Op beide foto’s is alleen het MIAUW shirt hetzelfde gebleven. Het setje met rokje had ik klaargelegd voor de foto met haar zwarte Allstars. Madame zelf kwam langs en legde haar gouden hakjes erbij. Als het aan haar ligt doet ze die sowieso overal bij aan 🙂 Als je de 1e set aan wilt zien, kijk dan even hier.

 

Set 1: 
Shirtje kat: Zara
Maillot zwart/wit: Kappahl
Legging kat grijs: H&M
Gele Bisgaard laarsjes: A Day With Kate

Set 2:

Shirt kat: Zara
Diadeem kat: Kappahl
Gouden Le Big legging: Bonbonbleu
Rokje print: Soft Gallery 
Stippen vestje: Polarn O.Pyret
Poezen tas: H&M
Gympen: Allstars
Zonnenbril: H&M
Gouden hakken: Accessorize

Kamer Evie:
Tafel & muis: kringloop
Potlodenhouder: &SUUS Shop 🙂
Mini Rodini muis en kaas jas: Bonbonbleu  

7 Comments

 1. Nicole Steding 29 oktober 2014

  Wat een leuke setjes!
  x

  Beantwoorden
 2. saved with style 29 oktober 2014

  Allereerst dat tafeltje ziet er zo heel goed uit. Goede vondst! Ik vind allebei de outfits leuk, maar 1 is toch iets meer mijn stijl. Ik zie al voor me hoe stoer het bij Evie staat 🙂 X, Judith

  Beantwoorden
 3. Clarieke 29 oktober 2014

  Heel erg leuk! Dat tafeltjes is ook heel erg gaaf zo!

  Beantwoorden
 4. Fête des Gamins 29 oktober 2014

  Wat leuk! Op de eerste foto’s kon ik eerst de muizen nog niet plaatsen , haha!

  Beantwoorden
 5. Earliecia 10 november 2014

  Superleuke setjes. Mag ik vragen waar die houten potlood houder vanbdaan komt? Of is het een DIY geweest?

  Beantwoorden
 6. Live Loud Girl 10 november 2014

  vind het een super leuke nieuwe en verfrissende posts op je blog! Erg inspirerend!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *