Woonbeurs 2014: 101woonideeen

101woonideeën
Met een beetje een raar gevoel liep ik door het prachtige huis van 101woonideeën. Een licht, fris huis zoals we van het tijdschrift gewend zijn. Door het hele huis, allerlei zelfmakers die ooit in het blad hebben gestaan. En dit mooie tijdschrift gaat gewoon verdwijnen! Extra respect voor de stylisten en ontwerpers van dit huis en de DIY’s. Een mooi overzicht van de vele mooie ideeën en inspiratie van de afgelopen jaren.
Favorieten
Als wit liefhebber was de witte kast met spulletjes uiteraard 1 van mijn favorieten. Boven op zolder heb ik ook de boeken op deze manier in de kast gezet. Voor het oog heel mooi en rustig, wel onpraktisch als je een titel zoekt 🙂 In de badkamer vond ik vooral de zelfgemaakte koperen radiator ombouw en plankje erg mooi, in combinatie met al het wit. Ook de kinderkamer was dit jaar weer een succes met veel leuke ideeën voor opbergen, slapen en spelen. Iedereen van 101woonideeën, ik zal jullie huis en blad volgend jaar zeker missen!
101woonideeën huis 2013, klik hier
101woonideeën huis 2012, kik hier
Voor meer woonbeurs 2014 klik hier

5 Comments

 1. Fête des Gamins 7 oktober 2014

  Wat is dat blad inderdaad inspirerend… en dedjuuu toch, dat wist ik nog niet! ???? Hoe/waarom/… zomaar stoppen?! Wat zijn de witte foto’ mooi!

  Beantwoorden
 2. Anneke 8 oktober 2014

  Wauw wat een mooie foto’s! Echt zo jammer dat de de 101 Woonideeën gaat verdwijnen.
  Ik hoop dat de stylisten een leuke nieuw baan gaan vinden, want wat een talent!
  En misschien dat iemand toch nog ergens kan besluiten dat het bald een doorstart krijgt…?.

  Beantwoorden
 3. Patricia 8 oktober 2014

  Jammer dat dit leuke blad gaat stoppen. Ik mag toch aannemen dat Sanoma naar verkoopcijfers heeft gekeken, maar kan me niet voorstellen dat het blad Eigen Huis & Interieur beter verkoopt dan de 101… Maar dat is mijn mening, mooie foto’s trouwens, de stand van Karwei vond ik ook heel leuk.

  Beantwoorden
 4. Overseas 8 oktober 2014

  Wauw, wat een mooi huis hadden ze dit jaar. Zo jammer dat het het laatste jaar is.

  Beantwoorden
 5. deur posters 16 oktober 2014

  ziet er leuk uit alleen de muren vind ik een beetje kaal

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *