Woonbeurs 2014: Eigen Huis & InterieurAchter de feiten aan
Terwijl ik druk bezig ben met de voorbereidingen voor de Dutch Design Week, kwam ik vanavond nog zoveel foto’s van de woonbeurs tegen. Hoe doen andere mensen dat toch? Die knallen die blogs echt als paddestoelen uit de grond. Ik vond het toch een beetje zonde om de foto’s niet te gebruiken. Dus vanavond nog een laatste blog over de woonbeurs…..tenminste dat denk ik 🙂

Eigen Huis & Interieur
Naast het huis, die zij ook dit jaar weer deelde met More than Classics, presenteerde EH&I ook hun nieuwe collectie. Het meubilair is echt heel mooi en fris, maar ik vond de aankleding ook erg mooi gedaan. Als er bloemen op de woonbeurs zijn, dan ben ik er wel te vinden met mijn camera. Vrolijke bloemen in de het altijd prachtige juweeltjes van vaasjes van ontwerpster Lenneke Wispelwey. Veel pasteltinten in combinatie met wit en hout. In het huis juist weer een compleet andere sfeer, gedurfd paars behang in de slaapkamer en dan gecombineerd met rood. Maar ook gouden stoelen en natuurlijk de inmiddels bekende Nola lampen van Studio Drift. Wat mij betreft een verassend huis!

Meer zien van mijn bezoek aan de woonbeurs, klik hier

6 Comments

 1. Anneke 15 oktober 2014

  Wat fijn dat je ons een kijkje in dit mooie huis geeft!
  Prachtige kleuren en ontwerpen, vernieuwend!

  Beantwoorden
 2. Margreet de Vries 16 oktober 2014

  Je hebt echt geweldig mooie foto’s gemaakt van de woonbeurs! Wat een supermooi huis was dit ook! x

  Beantwoorden
 3. prachtige foto’s!

  Beantwoorden
 4. Fête des Gamins 16 oktober 2014

  Hele mooie foto’s… ik vraag mij dat ook vaak af hoe anderen dat doen 😉 Misschien krijgen we daar ineens een antwoord op tijdens het bloggerscafé?! Fijne dag! Dina

  Beantwoorden
 5. By Marloes Thuis 16 oktober 2014

  Mooi SuuS! Een vaas bloemen met daarin enkel een paar takken vind ik altijd zo mooi! En Lenneke Wispelwey… zij maakt prachtige Keramiek! Misschien zien we producten van haar hand terug in de Dutch Design Week?
  Fijn weekend,
  Marloes

  Beantwoorden
 6. Nicetobeout 17 oktober 2014

  Gave foto’s zeg!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *