Today was a good day 
Het leek wel lente het afgelopen weekend. Winkelen zonder jas, wijn op het terras in Leiden, spelen op het strand van Noordwijk, het gebeurde allemaal in het eerste weekend van November. Een november die voelde als het eerste mooie weekend in april. Ik hou van seizoenen en denk ook niet dat ik makkelijk zo kunnen aarden in een land waar het altijd mooi weer is. Alhoewel, de zomer is toch wel mijn lievelingsseizoen denk ik. Nee, ik hou van alle seizoenen zolang het maar droog is en er zon schijnt 🙂 Een mooie nieuwe week iedereen!

You are my wild
Kindjes is ontstaan n.a.v. You are my Wild, een wereldwijd wekelijks project waar fotografen foto’s plaatsen van hoe ze hun kinderen zien. Anki van Zilverblauw heeft dit idee overgenomen en op haar blog kun je vinden wie er nog meer mee doen. Ik plaats zo af en toe eens wat foto’s, voornamelijk van de nichtjes Mees en Evie. Mijn bijdrages kun je vinden onder: kindjes.

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.