Hey you!
Ken je Maaike Koster al? Vast wel, is het niet van Instagram, dan van haar optreden in Eigen Huis & Tuin of met haar binnenkijker in de VTwonen. Of misschien ken je haar wel van mijn blog 🙂 Vorig jaar viel haar instagramfeed mij direct op en ik vroeg haar om een binnenkijker bij haar thuis. Deze kun je trouwens hier vinden. Vanaf het moment dat ik haar foto’s zag was ik fan! De fotografie, haar huis, de styling, alles klopt gewoon. En of het nog niet genoeg was, bleek ze ook nog eens heel aardig en zelfs bescheiden te zijn. Zulke mensen zet ik graag een keer extra in het zonnetje. Oftewel, een plaatsje in de Spotlight categorie.

My Deer Art Shop
Naast haar bedrijf My Deer (conceptontwikkeling en meer) is Maaike namelijk ook nog haar eigen My Deer Art Shop begonnen. Haar ontwerpen voor eigen gebruik bleven niet onopgemerkt, dus maakte ze de stap om deze ook te gaan verkopen. Veel typografie en grafische elementen, maar ook (inmiddels overleden) hond Max kreeg een rol en leverde de Hero serie op. Of kies je toch liever voor de Dipped Girl, een reproductie van een origineel geschilderd werk van Maaike. Schilderen kan deze superwoman namelijk ook nog. En ja, ik heb haar al eens gevraagd of ze ook iets niet kan 🙂

Lieve Maaike, veeeels te laat maar alsnog veel succes met jouw eigen Art Shop!

Pictures: Maaike Koster 

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.