&SUUS | Kids: Kidsroom styling & prints | dev.fernieweb.com/suus |Styling
Nog in mijn ouderschapsverlof die niet echt voelt als verlof. Gelukkig, want ik heb graag wat te doen. En dan bedoel ik niet het huishouden 🙂 Momenteel werk ik aan 2 interieurstyling opdrachten: een woon/eetkamer voor een nieuwbouw huis en een kinderkamer voor een jaren 30 huis. Op woensdag of vrijdag kun je hier altijd iets vinden over/voor of met kinderen, vandaag neem ik je mee in het voorstel voor deze kinderkamer.

Stoer voor een meisje
Deze bovenste print heb ik als uitgangsbasis genomen voor de restyle van deze kinderkamer. Passend bij de bewoonster van deze kamer. Totaal geen meisje meisje, ondanks dat je dat op basis van haar uiterlijk wel in eerste instantie zou denken. Een roze prinsessenkamer is niet aan haar besteed. Thank god! Na het gesprek met haar moeder, ben ik even bij haar op ‘visite’ geweest. Midden in de kamer stond een tipi, haar favoriete speelgoed. Verkleden als indianen en spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Ook ik werd uitgenodigd in de tipi, waar een heel arsenaal poppen op mij zat te wachten. Ik dronk thee uit haar porseleinen poppenservies en liet mij verleiden tot het passen van een prinsessenkroon. Het perfecte intake gesprek. Op de weg terug ratelde het al in mijn hoofd hoe ik haar kamertje voor mij zag. Wannneer ik thuis kom ga ik altijd zo snel mogelijk op zoek naar een beeld, wat dit gevoel uitstraalt. Dat kan een heel moodboard worden, maar voor deze kamer was ik snel klaar. Deze print zegt alles! Stoer, maar wel meisjes achtig. Rustig kleur gebruik met het groen en koraal roze, wel roze maar niet prinsessenroze 🙂 En als symbolen de veren en het Azteken.

Ik stoer?
De basis is geboren, nu op pad voor leuke spulletjes die erbij passen. Ik was met het idee zo klaar. Misschien omdat het dichtbij mij zelf ligt? Ik doe altijd heel stoer, maar zeker sinds ik moeder ben geworden is daar niets meer van over. Ik vind Evie haar poppenhuis leuker dan dat zij doet en roze is nog steeds mijn favoriete kleur. Ja, ook prinsessenroze…maar dan wel gecombineerd met zwart, voor het stoere 🙂

Wil je meer informatie over een (kinderkamer) interieuradvies? Kijk dan bij www.dev.fernieweb.com/suus/styling of stuur een email naar info@dev.fernieweb.com/suus


TIP(i)S
Hieronder nog enkele tips (of tipi’s :)) voor soortgelijke prints voor in een kinderkamer.

&SUUS | Kids: Kidsroom styling & prints | dev.fernieweb.com/suus | Indian Theme |
&SUUS | Kids: Kidsroom styling & prints | dev.fernieweb.com/suus | Indian Theme |
&SUUS | Kids: Kidsroom styling & prints | dev.fernieweb.com/suus | Indian Theme |
&SUUS | Kids: Kidsroom styling & prints | dev.fernieweb.com/suus | Indian Theme |  Panda |
&SUUS | Kids: Kidsroom styling & prints | dev.fernieweb.com/suus | Indian Theme |
&SUUS | Kids: Kidsroom styling & prints | dev.fernieweb.com/suus | Indian Theme |  Tipi |
&SUUS | Kids: Kidsroom styling & prints | dev.fernieweb.com/suus | Indian Theme |
&SUUS | Kids: Kidsroom styling & prints | dev.fernieweb.com/suus | Indian Theme |

1) Lost Boy by Harrington – Reilly Leigh 2) Swantje& Frieda via Mimi’s Circus 3) Tribe by Beauchamping 4) Adventure Forest by Tiffany Jayne  4 + 5) Minimel via Petite Louise  6 + 7 ) It’s simply Max via Petite Louise  
Foto 7: By &SUUS wooden toys available via &SUUS Etsy

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.