Flavourites Live
Alweer de 6e editie van Flavourites Live! Inmiddels ben ik een trouwe bezoeker geworden. Dit jaar is  het van 21 t/m 23 november in De Kromhouthal in Amsterdam Noord. Zelfde locatie als voorgaande jaren, maar met een andere naam. Ongeveer zo’n 150 webshops zullen hun mooiste kleding, accessoires en producten weer meenemen naar Amsterdam.

Meet, greet, shop!
Vrijdagochtend ben ik bij de persbijeenkomst en zal ik daarna de beurs bezoeken. Bijkletsen met medebloggers en standhouders, maar ook weer plaatjes schieten om hier ‘s avonds een blog over te schrijven. Elk jaar kom ik met van alles en nog wat thuis. Vorig jaar kocht ik er o.a. bijvoorbeeld dit vintage kinderstoeltje, maar ook kinderkleding en Sint en Kerstcadeautjes. Een perfecte beurs als je toch je online aankopen liever even eerst wilt zien of voelen 🙂 Zie ik je misschien daar? Veel plezier alvast!

Een beetje een idee wat je kunt verwachten? Neem dan een kijkje op mijn blogs van voorgaande jaren. De foto’s bij dit bericht zijn door mij vorig jaar gemaakt.

Flavourites 2013 part I
Flavourites 2013 part II
Flavourites 2012 blog voor 101 woonideeën
Flavourites 2012 part I
Flavourites 2012 part II

Pictures by &SUUS

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.