FonQ Event
Het is inmiddels al bijna 2 weken geleden. Het trendwatching bloggersevent bij Fonq. Een goed verzorgde dag op het hoofdkantoor in Utrecht. Met presentaties van uiteraard Fonq zelf, Trendwatching door Zuiver Design en Kirsten Jassies. Ik hou dus van verhalen achter grote bedrijven, vooral hoe ze zijn begonnen en waar ze voor staan. Kirsten gaf ons bloggers weer diverse handige tips. Krachtig, hoe zij elke keer met iets vernieuwends komt!

Stylingopdracht, de waarheid
Na de lunch kregen we allemaal een stylingopdracht, uiteraard met artikelen van Zuiver. Ondanks dat ik niet heel erg trots ben op het eindresultaat wil ik het wel graag met jullie delen. Niets is beter dan te leren van je fouten. Een lege witte muur en 1 groter artikel was het uitgangspunt. Ik had de koperen lamp en heb daar zelf het witte tafeltje bij gepakt. Om de muur wat te vullen naast de grote lamp, pakte ik wat bloemen uit een vaas en maakte deze vast met masking tape. Ook de stoel heb ik ergens vandaan getrokken 🙂 De tas van een medeblogger, iemand zijn theekopje, het tijdschrift en mijn eigen lipstick om het iets leefbaarder te maken.

Verbeterpunten
Maar waar ik mij dus aan stoor is de vaas op links. Goed dat deze er maar voor de helft opstaat, zodat het niet zo statisch naast/voor elkaar staat. Maar…..die bloemen, die moeten er eigenlijk uit. Kijk nog maar een keer en dan met je hand voor de vaas. Rustiger en meer in balans toch? En die bloemen aan de muur hangen er ook maar een beetje droevig bij. Het was anders wel een heel leeg vlak geweest, maar of dit nu de juiste oplossing is? Nou dit is dus wat je doet als je styling foto’s maakt en je langer de tijd hebt. Vaas op de voorgrond, kijken….vaas op de achtergrond….kijken, vaas met bloemen, vaas zonder bloemen. Ga je zelf aan de slag? Zet je camera dan op statief, zo kun je heel makkelijk de objecten verplaatsen en kijken wat het op de foto doet.

Foto 1: &SUUS – Foto 2:  Zuiver

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.