6 jaar Flavourites Live, het verschil

Zoals beloofd, een verslag van de 6e editie Flavourites Live. Vandaag geweest en vanavond laat nog even een blog online. Veel foto’s, weinig tekst want wat verkijk ik mij toch altijd op de tijd die je bezig bent met een blog plaatsen. 6 jaar Flavourites met een duidelijk verschil met de eerste jaren. Toen was online echt een aparte wereld. Nu zie je al veel meer voorbij komen door de grote opkomst van Social Media van o.a instagram. Shops kunnen hun foto’s en producten veel meer delen en laten zien. Maar ondanks dat blijft deze beurs perfect om de online shops en hun producten nu offline te bekijken. Soms wil je producten gewoon ook voelen, passen of zien. Het viel mij wel op, dat ik dezelfde soort foto’s heb gemaakt als voorgaande jaren.

Highlights: Pika Plant, Geweldig Gewei en meer
Qua winkels vond ik de baby kinderkleding winkels het meest vernieuwend met o.a nieuwe Nederlandse merken. Hier zal ik van het weekend een apart blog over schrijven. Ik kijk altijd erg uit naar de aankleding met bloemen en planten in het stoere gebouw. Zie ook deze prachtige bloemen van vorig jaar. Vandaag kwam ik mijn laatste liefde en ontdekking direct tegen bij de ingang, de Pikaplant, naast het Geweldig Gewei een perfecte combinatie. De pikaplant staat inmiddels bij ons thuis te groeien. Ook de airplants van Carolijn (zie deze post over de Dutch Design Week) hingen in het oude industriële pand. Voor de rest veel Do It Yourself winkels, workshops en blogs. Neem zeker even een kijkje bij Monique van het Happy Makers Blog.

 Een prachtige Bell tent van Urbans and Indians waar Simply Slow dit weekend mocht kamperen.

Verschillende woonaccessoires bij By Zenz,  Ons Hus, Styling & Co and Lovely Company.

Even zitten tussendoor. Met een bakje thee bij de gezellige bus van de Thee Tantes, of toch een foto in de fotobus?
Zo leuk, een doorzichtig tafelzeil (ziel) waar je van alles onder kunt leggen. Ik ga hem bestellen, kan het stippenkleed even niet meer zien 🙂  Leuk voor Evie haar tekeningen!
Prachtige stand van Dream Key Design
 
 
 De Nesting Dolls (die hier in Bram zijn kamer staan te pronken) gingen als zoete broodjes bij PSikhouvanjou
Kennen jullie deze nog? Bij Meesie zijn er dit jaar ook wat pinguïns bij gekomen 🙂 En de stolp lampen vond ik mooi en goed bedacht.
Veel plezier mocht je nog gaan en alvast een heel goed weekend!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.