My Home: Living room changes Wall decor

De eetkamer 
Ons huis: Dat onze woonkamer een kleine make over had gekregen konden jullie hier al lezen. Alle wanden werden wit geschilderd en ik ben er heel erg blij mee. Het oogt frisser, ruimer en door de houten vloer blijft het ook nog warm en gezellig. Roze is een kleur die eigenlijk altijd wel in mijn huis te vinden is. En op dit moment gecombineerd met oranje en koper, maar dat kan over een tijdje weer anders zijn.
Een box…..
Een sta in de weg en op het moment dat je hem weg wilt doen, ben je blij dat je hem toch hebt laten staan. Even je kleintje in wegzetten, zodat je naar het toilet kunt en in de tussentijd de boel niet is afgebroken. Waar de box nu staat, wilde we eigenlijk een kast voor al het speelgoed. Bij ons zal de box voorlopig nog wel even staan, helaas. Om die lege ruimte erboven een beetje op te vullen, hebben we verschillende prints opgehangen.
Elke print zijn verhaal
De populaire print van Andy Warhol kreeg ik van mijn vriend uit het Modern Museum van Stockholm. De 2 roze zeefdrukken van Leise Dich Abrahamsen zijn ‘souveniers, van ons weekendje Kopenhagen en kocht ik bij Stilleben. Ook de print ernaast is een kado van mijn vriend uit Helsinki, waar ik jullie eerder over vertelde. Hij kocht deze ook in een museum, het Modern Museum Kiasma. De 2 foto’s zijn onze eerste gezamenlijke aankoop ooit geweest, tijdens ons 1e weekendje weg. Het doet mij denken aan de (kinderloze) tijd dat we samen op pad gingen met onze camera’s. De 3 veren gaf ik mijzelf kado toen ik zwanger was van Bram, een herinnering aan de tijd dat we ooit een gezin van 3 waren.
Juniqe
En linksboven kreeg ik kado van Juniqe, een bedrijf uit Berlijn die kunst verkoopt. Ze werken met jonge kunstenaars en verkopen deze op o.a. ingelijste afbeeldingen maar ook shirts, kussenhoesjes enz. We waren net bezig met het ophangen van de lijsten, toen Juniqe aanbod om een print uit te zoeken. Altijd leuk! Samen met mijn vriend hebben we de talloze prints bekeken en het was lastig om een keuze te maken. We waren eigenlijk op zoek naar iets wat niet zo in het geheel zou passen. En met veel kleur, om het zwart witte een beetje te doorbreken. We bestelde online een afbeelding inclusief zwarte lijst. Een print met veel kleur is het niet echt geworden, maar wel iets heel anders dan wat we al hadden. Deze print herinnert ons er aan om alles niet al te serieus te nemen, veel te lachen en lief te hebben 🙂 Herken je hem?

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.