EVENT: Flavourites Live 2013


Flavourites Live
Alweer de 6e editie van Flavourites Live! Inmiddels ben ik een trouwe bezoeker geworden. Dit jaar is  het van 21 t/m 23 november in De Kromhouthal in Amsterdam Noord. Zelfde locatie als voorgaande jaren, maar met een andere naam. Ongeveer zo’n 150 webshops zullen hun mooiste kleding, accessoires en producten weer meenemen naar Amsterdam.

Meet, greet, shop!
Vrijdagochtend ben ik bij de persbijeenkomst en zal ik daarna de beurs bezoeken. Bijkletsen met medebloggers en standhouders, maar ook weer plaatjes schieten om hier ’s avonds een blog over te schrijven. Elk jaar kom ik met van alles en nog wat thuis. Vorig jaar kocht ik er o.a. bijvoorbeeld dit vintage kinderstoeltje, maar ook kinderkleding en Sint en Kerstcadeautjes. Een perfecte beurs als je toch je online aankopen liever even eerst wilt zien of voelen 🙂 Zie ik je misschien daar? Veel plezier alvast!

Een beetje een idee wat je kunt verwachten? Neem dan een kijkje op mijn blogs van voorgaande jaren. De foto’s bij dit bericht zijn door mij vorig jaar gemaakt.

Flavourites 2013 part I
Flavourites 2013 part II
Flavourites 2012 blog voor 101 woonideeën
Flavourites 2012 part I
Flavourites 2012 part II

Pictures by &SUUS

3 Comments

 1. Lauriëtte 18 november 2014

  Lijkt me leuk om ook eens naar toe te gaan! Ga hem in mijn agenda zetten voor volgend jaar!

  Beantwoorden
 2. Nicetobeout 19 november 2014

  Leuk, ik ga zeker je oude foto’s eens bekijken! Ik ben vrijdag ook van de partij!

  Beantwoorden
 3. obat ace maxs 5 december 2014

  just blogwalking.. Nice post and have a nice day 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *