Kids: Kidsroom styling & prints

&SUUS | Kids: Kidsroom styling & prints | ensuus.nl |Styling
Nog in mijn ouderschapsverlof die niet echt voelt als verlof. Gelukkig, want ik heb graag wat te doen. En dan bedoel ik niet het huishouden 🙂 Momenteel werk ik aan 2 interieurstyling opdrachten: een woon/eetkamer voor een nieuwbouw huis en een kinderkamer voor een jaren 30 huis. Op woensdag of vrijdag kun je hier altijd iets vinden over/voor of met kinderen, vandaag neem ik je mee in het voorstel voor deze kinderkamer.

Stoer voor een meisje
Deze bovenste print heb ik als uitgangsbasis genomen voor de restyle van deze kinderkamer. Passend bij de bewoonster van deze kamer. Totaal geen meisje meisje, ondanks dat je dat op basis van haar uiterlijk wel in eerste instantie zou denken. Een roze prinsessenkamer is niet aan haar besteed. Thank god! Na het gesprek met haar moeder, ben ik even bij haar op ‘visite’ geweest. Midden in de kamer stond een tipi, haar favoriete speelgoed. Verkleden als indianen en spelen met vriendjes en vriendinnetjes. Ook ik werd uitgenodigd in de tipi, waar een heel arsenaal poppen op mij zat te wachten. Ik dronk thee uit haar porseleinen poppenservies en liet mij verleiden tot het passen van een prinsessenkroon. Het perfecte intake gesprek. Op de weg terug ratelde het al in mijn hoofd hoe ik haar kamertje voor mij zag. Wannneer ik thuis kom ga ik altijd zo snel mogelijk op zoek naar een beeld, wat dit gevoel uitstraalt. Dat kan een heel moodboard worden, maar voor deze kamer was ik snel klaar. Deze print zegt alles! Stoer, maar wel meisjes achtig. Rustig kleur gebruik met het groen en koraal roze, wel roze maar niet prinsessenroze 🙂 En als symbolen de veren en het Azteken.

Ik stoer?
De basis is geboren, nu op pad voor leuke spulletjes die erbij passen. Ik was met het idee zo klaar. Misschien omdat het dichtbij mij zelf ligt? Ik doe altijd heel stoer, maar zeker sinds ik moeder ben geworden is daar niets meer van over. Ik vind Evie haar poppenhuis leuker dan dat zij doet en roze is nog steeds mijn favoriete kleur. Ja, ook prinsessenroze…maar dan wel gecombineerd met zwart, voor het stoere 🙂

Wil je meer informatie over een (kinderkamer) interieuradvies? Kijk dan bij www.ensuus.nl/styling of stuur een email naar info@ensuus.nl


TIP(i)S
Hieronder nog enkele tips (of tipi’s :)) voor soortgelijke prints voor in een kinderkamer.

&SUUS | Kids: Kidsroom styling & prints | ensuus.nl | Indian Theme |
&SUUS | Kids: Kidsroom styling & prints | ensuus.nl | Indian Theme |
&SUUS | Kids: Kidsroom styling & prints | ensuus.nl | Indian Theme |
&SUUS | Kids: Kidsroom styling & prints | ensuus.nl | Indian Theme | Panda |
&SUUS | Kids: Kidsroom styling & prints | ensuus.nl | Indian Theme |
&SUUS | Kids: Kidsroom styling & prints | ensuus.nl | Indian Theme | Tipi |
&SUUS | Kids: Kidsroom styling & prints | ensuus.nl | Indian Theme |
&SUUS | Kids: Kidsroom styling & prints | ensuus.nl | Indian Theme |

1) Lost Boy by Harrington – Reilly Leigh 2) Swantje& Frieda via Mimi’s Circus 3) Tribe by Beauchamping 4) Adventure Forest by Tiffany Jayne  4 + 5) Minimel via Petite Louise  6 + 7 ) It’s simply Max via Petite Louise  
Foto 7: By &SUUS wooden toys available via &SUUS Etsy

11 Comments

 1. Overseas 12 november 2014

  Wauw, hele gave posters! De family tipi is mijn favoriet.

  Beantwoorden
 2. deborah 12 november 2014

  Oh wat een fijn idee! Ik ben ook niet zo van de glitter prinsessenkamertjes, maar dit is fantastisch!

  Beantwoorden
 3. saved with style 12 november 2014

  De allereerste poster is erg tof, zeker als hij zoveel gevoel uitspreekt voor jouw idee van de kinderkamer. Ik ben reuze benieuwd hoe het eindresultaat zal zijn.
  De rest van de posters zijn ook tof: maar de Panda met verentooi is toch wel mijn nummer 1 ;-).

  Beantwoorden
 4. By Marloes Thuis 12 november 2014

  Leuk om te lezen hoe jij een concept vormt. Mooie posters! Zo vond (vind moet ik eigenlijk zeggen) ik speelgoed van hout in houttinten prachtig… onze jongens dachten daar helaas anders over, en grepen negen van de tien keer naar de plastic variant 🙁

  Beantwoorden
  • Suzanne de Jong 13 november 2014

   Grappig! Ik begon met Evie ook heel ambitieus met houten speelgoed….inmiddels is het 1 roze bende 🙂

   Beantwoorden
 5. My Attic 12 november 2014

  Leuke opdrachten Suus! Een een mooie uitgangspunt…. Nu al benieuwd naar het resultaat!

  Beantwoorden
 6. Dionne Knooren 12 november 2014

  Wat een leuke dingen!

  Beantwoorden
 7. Eliza 13 november 2014

  Wat een super leuke prints zeg! Leuk dat je ook over je inspiratieproces vertelt! Ik ben fan!

  Beantwoorden
 8. Super leuk gestyled!! Succes met je projecten!

  Beantwoorden
 9. karin - the f girl 17 november 2014

  Prachtig, die eerste print vooral. Zo lief en stoer tegelijk. Succes met dit leuke project. Je gaat er vast iets geweldigs van maken!

  Beantwoorden
 10. L'Affiche Moderne 18 november 2014

  Thank you so much for mentioning us in your beautiful selection!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *