Spotlight: My Deer Art Shop

Hey you!
Ken je Maaike Koster al? Vast wel, is het niet van Instagram, dan van haar optreden in Eigen Huis & Tuin of met haar binnenkijker in de VTwonen. Of misschien ken je haar wel van mijn blog πŸ™‚ Vorig jaar viel haar instagramfeed mij direct op en ik vroeg haar om een binnenkijker bij haar thuis. Deze kun je trouwens hier vinden. Vanaf het moment dat ik haar foto’s zag was ik fan! De fotografie, haar huis, de styling, alles klopt gewoon. En of het nog niet genoeg was, bleek ze ook nog eens heel aardig en zelfs bescheiden te zijn. Zulke mensen zet ik graag een keer extra in het zonnetje. Oftewel, een plaatsje in de Spotlight categorie.

My Deer Art Shop
Naast haar bedrijf My Deer (conceptontwikkeling en meer) is Maaike namelijk ook nog haar eigen My Deer Art Shop begonnen. Haar ontwerpen voor eigen gebruik bleven niet onopgemerkt, dus maakte ze de stap om deze ook te gaan verkopen. Veel typografie en grafische elementen, maar ook (inmiddels overleden) hond Max kreeg een rol en leverde de Hero serie op. Of kies je toch liever voor de Dipped Girl, een reproductie van een origineel geschilderd werk van Maaike. Schilderen kan deze superwoman namelijk ook nog. En ja, ik heb haar al eens gevraagd of ze ook iets niet kan πŸ™‚

Lieve Maaike, veeeels te laat maar alsnog veel succes met jouw eigen Art Shop!

2 Comments

  1. Monique Both 11 november 2014

    Wat een leuke prints! Ga zeker een kijkje nemen voor Que le Fuck πŸ™‚ te leuk haha. Groetjes Monique

    Beantwoorden
  2. By Marloes Thuis 11 november 2014

    Nou die Superwomen kan er inderdaad wat van! En dan die geweldige foto van haar oude hond… zo leuk! Misschien kan ze ook andermans honden in opdracht gaan portretteren?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *