Today was a good day

Today was a good day 
Het leek wel lente het afgelopen weekend. Winkelen zonder jas, wijn op het terras in Leiden, spelen op het strand van Noordwijk, het gebeurde allemaal in het eerste weekend van November. Een november die voelde als het eerste mooie weekend in april. Ik hou van seizoenen en denk ook niet dat ik makkelijk zo kunnen aarden in een land waar het altijd mooi weer is. Alhoewel, de zomer is toch wel mijn lievelingsseizoen denk ik. Nee, ik hou van alle seizoenen zolang het maar droog is en er zon schijnt 🙂 Een mooie nieuwe week iedereen!

You are my wild
Kindjes is ontstaan n.a.v. You are my Wild, een wereldwijd wekelijks project waar fotografen foto’s plaatsen van hoe ze hun kinderen zien. Anki van Zilverblauw heeft dit idee overgenomen en op haar blog kun je vinden wie er nog meer mee doen. Ik plaats zo af en toe eens wat foto’s, voornamelijk van de nichtjes Mees en Evie. Mijn bijdrages kun je vinden onder: kindjes.

6 Comments

 1. Overseas 3 november 2014

  Wat een prachtige en fijne plaatjes!

  Beantwoorden
 2. Lonneke 3 november 2014

  Heerlijk!!

  Beantwoorden
 3. RUW MET STIJL 3 november 2014

  mooi <3

  Beantwoorden
 4. A 4 november 2014

  Nu je het hier over fotos hebt, zou je is een keer willen vertellen hoe je je fotos zo mooi licht krijgt? zoals bijv.de meeste foto’s op je IG. Ik krijg het niet zo mooi voor elkaar en met mn telefoon al helemaal niet.. je zal de vraag vast wel vaker hebben gehad 😉 al je foto’s zijn echt prachtig. en de foto’s die je met je camera maakt hoe krijg je die op ig?

  Beantwoorden
 5. eigenhandig1 6 november 2014

  Wat heerlijk nog die foto’s op het strand, lekker uitwaaien.

  Liefs,
  Eigenhandig

  Beantwoorden
 6. Indruk 8 november 2014

  Heerlijk zo’n frisse neus halen en kinderen en zand is altijd een goede combi. Wat een ontzettend mooie meisjes zijn die twee nichtjes toch. Fijn weekend, Pascale X

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *