Almost Christmas

 
Bijna kerst
En opeens is het al bijna kerst. Ik weet niet waar ik zat met mijn hoofd, want voor mijn gevoel duurde het nog wel even. Misschien komt het doordat ik het erg druk heb gehad? Of vanwege de enorm lange nazomer?  Geen idee, maar wij hebben afgelopen zondag pas de kerstboom opgetuigd en alle cadeautjes moeten nog gekocht worden.
Top 10 cadeautjes
Heb jij alle cadeautjes al binnen? Nog net voor de feestdagen wil ik graag mijn lieve sponsor Bon Bon Bleu even extra in het zonnetje zetten. Maarten ken ik nog van vroeger en samen met Debbie runnen zij Bon Bon Bleu. Een vrolijke online winkel, met hele fijne merken op het gebied van baby/kinder interieur, verzorging en kleding. Ben je nog op zoek naar wat last minute kerstcadeautjes? Onderaan deze blog vind je mijn top 10, misschien zit er ook wat leuks voor jou tussen. Wanneer het voor dinsdag besteld heb je het zeker voor de kerst nog in huis.
Beste uitvinding sinds gesneden brood
Voor Bram heb ik bij Bon Bon Bleu dit te lieve berenpakje gekocht. Beertje Bram! Nog een beetje te groot, maar dan kan hij er nog even in groeien. De baby wintersloffen (soort moon boots) van het merk Mini Rodini, vind ik echt de beste uitvinding sinds gesneden brood. Bram schopt al zijn sokjes en schoentjes binnen no time uit. Niet handig als je nu naar buiten moeten, deze booties blijven echt goed zitten (met klittenband) en zijn heerlijk warm.
Geen gezellige kerst
Ik wens jullie nog geen gezellige kerstdagen, want uiteraard kom ik hier voor de kerst nog even terug met de Kerst in huize &SUUS foto’s 🙂 Van vorige jaren bekijken? Klik dan hier. Tot snel en succes met alle voorbereidingen!
Top 10 cadeautjes
Van links naar rechts:

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.