Counting Down the Days
Nog 3 dagen….En dan is het al kerst! Ik zei het al eerder, maar deze kerst lijkt er dit jaar wel sneller te zijn. Dus nog net binnen de tijd, een berichtje met foto’s bij ons thuis. En om de schade een beetje in te halen, plaats ik de dagen voor kerst elke dag nog een blog. Deze foto’s maakte ik van de week, inmiddels hangt hij al een stuk voller.
Weer geen bonte kerstboom
Een bonte, vrolijke, gekleurde boom waar alle decoratie een eigen verhaal heeft. Die totaal niet matched bij de rest van het interieur. Zo’n boom vind ik het eigenlijk het leukste. Maar elk jaar eindig ik toch weer met iets wat er juist wel bij past. Ik kan er niets aan doen 🙂 2 jaar geleden, blogde ik hier bijvoorbeeld dat ik koper met een kleur zo’n mooie warme combinatie was. Vorig jaar, had ik koper met zwart en hout en natuurlijk veel wit. En dit jaar ben ik gek van de kleuren combinatie roze en koper. Toen ik deze ballen in die kleur vond, ging het idee van een bonte boom dan ook weer overboord. Omdat alleen roze/koper wat saai vond, maakte en kocht ik er wat zwart- wit ballen bij. Tot morgen!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.