Christmas with kids: Marble Angels

Kerstknutsel
De bonte boom waar ik het gisteren over had, staat inmiddels wel op Evie haar kamer. Elk jaar kiest zij zelf een kerstbal uit, zoals je ook hier kunt lezen/zien. Dit jaar valt haar boompje bijna om, zoveel hangt erin. Daarnaast maken we ook altijd iets samen voor in de kerstboom. Niets ingewikkelds, niet Pinterest waardig, maar Evie vind het geweldig. Dit jaar maakte we ‘marmeren’ engeltjes en de zwart witte ballen. Ik had een aantal van die ballen gekocht, toen ik bedacht dat ze natuurlijk ook erg makkelijk zelf te maken zijn. Witte ballen van de Karwei, een zwarte edingstift en eventueel wat glitterlijm. Het marmeren papier voor de engeltjes kocht ik bij de boekhandel. Snelle en makkelijke DIY’s, Evie en ik houden ervan. We hebben beide niet zo heel veel geduld 🙂

Kerstdiner
Naast de versiering in de boom is er natuurlijk niets leuker dan je ouders helpen in de keuken. Wij maakte deze gezonde toverstafjes voor het eerste kerstdiner van Evie. De kerstmannetjes zijn iets minder gezond, met slagroom vulling, maar zien ze er niet schattig uit. Op Pinterest vind je wat mooiere versies, maar dit zijn die van Evie 🙂 Ook leuk voor tijdens het kerstdiner! Eigenlijk helpt zij elke dag wel mee in de keuken, maar sinds kort wil ze alleen koken. Gisteren maakte ze soep van een (hele!) fles wokolie, boter en aardbeien. Deze heerlijke creatie moest even in de koelkast staan, maar eindigde op Evie en onze houten vloer.  Het ruikt heerlijk nu bij ons thuis. Gelukkig kookt papa voor ons met de kerstdagen. Tot morgen!

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.