Last minute
Nog net een uur voor sluitingstijd,geen hond die dit meer leest. Iedereen is aan het uitbuiken van het kerstavond diner, in de kroeg of naar bed. Maar last minute is my middle name. Genen van mijn vader, die op kerstavond altijd tot diep in de nacht bezig was met zijn kerststukken. Grappig, dat ik nu ook gewoon weet dat hij hier as we speak mee bezig is. Ingewikkelde kransen en prachtige stukken laat ik graag aan hem over. Ik hou het meestal bij bloemen, mistletoe en wat simpele DIY’s. En natuurlijk een kerstboom. Maar last minute of niet, het is dus bijna kerst. Onze eerste kerst als gezin van vier. Bijzonder!
Iedereen gezellige kerstdagen, wees lief voor elkaar, geniet van elkaar en van het eten 🙂 Maak er een kerst van om nooit te vergeten.
More &SUUS XMAS? Find all blogs here

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.