Almost Christmas

Β 
Bijna kerst
En opeens is het al bijna kerst. Ik weet niet waar ik zat met mijn hoofd, want voor mijn gevoel duurde het nog wel even. Misschien komt het doordat ik het erg druk heb gehad? Of vanwege de enorm lange nazomer? Β Geen idee, maar wij hebben afgelopen zondag pas de kerstboom opgetuigd en alle cadeautjes moeten nog gekocht worden.
Top 10 cadeautjes
Heb jij alle cadeautjes al binnen? Nog net voor de feestdagen wil ik graag mijn lieve sponsor Bon Bon Bleu even extra in het zonnetje zetten. Maarten ken ik nog van vroeger en samen met Debbie runnen zij Bon Bon Bleu. Een vrolijke online winkel, met hele fijne merken op het gebied van baby/kinder interieur, verzorging en kleding. Ben je nog op zoek naar wat last minute kerstcadeautjes? Onderaan deze blog vind je mijn top 10, misschien zit er ook wat leuks voor jou tussen. Wanneer het voor dinsdag besteld heb je het zeker voor de kerst nog in huis.
Beste uitvinding sinds gesneden brood
Voor Bram heb ik bij Bon Bon Bleu dit te lieve berenpakje gekocht. Beertje Bram! Nog een beetje te groot, maar dan kan hij er nog even in groeien. De baby wintersloffen (soort moon boots) van het merk Mini Rodini, vind ik echt de beste uitvinding sinds gesneden brood. Bram schopt al zijn sokjes en schoentjes binnen no time uit. Niet handig als je nu naar buiten moeten, deze booties blijven echt goed zitten (met klittenband) en zijn heerlijk warm.
Geen gezellige kerst
Ik wens jullie nog geen gezellige kerstdagen, want uiteraard kom ik hier voor de kerst nog even terug met de Kerst in huize &SUUS foto’s πŸ™‚ Van vorige jaren bekijken? Klik dan hier. Tot snel en succes met alle voorbereidingen!
Top 10 cadeautjes
Van links naar rechts:

5 Comments

 1. By Marloes Thuis 20 december 2014

  Onze jongens zijn al een stuk ouder maar ik vind de spullen die jij steeds uitkiest wel heel erg mooi!
  En wat is jullie Bram toch een scheetje πŸ™‚

  Beantwoorden
 2. Maaike | Gekkiggeitje 20 december 2014

  Haha, de flamingo-sticker heb ik er twee weken geleden besteld! Voor op een kastje! Nog niet aan toe gekomen, maar binnenkort natuurlijk op m’n blog te zien. πŸ˜‰

  Beantwoorden
 3. Eigenhandig 21 december 2014

  Wat een boordevolle inspiratie post, hele fijne selectie πŸ™‚ En dat berenpakje heel lief.

  Beantwoorden
 4. obat pelangsing yang aman 10 februari 2015

  hi,, i like to visit this site,, have a nice day πŸ™‚

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *