XMAS home: the tree

Counting Down the Days
Nog 3 dagen….En dan is het al kerst! Ik zei het al eerder, maar deze kerst lijkt er dit jaar wel sneller te zijn. Dus nog net binnen de tijd, een berichtje met foto’s bij ons thuis. En om de schade een beetje in te halen, plaats ik de dagen voor kerst elke dag nog een blog. Deze foto’s maakte ik van de week, inmiddels hangt hij al een stuk voller.
Weer geen bonte kerstboom
Een bonte, vrolijke, gekleurde boom waar alle decoratie een eigen verhaal heeft. Die totaal niet matched bij de rest van het interieur. Zo’n boom vind ik het eigenlijk het leukste. Maar elk jaar eindig ik toch weer met iets wat er juist wel bij past. Ik kan er niets aan doen 🙂 2 jaar geleden, blogde ik hier bijvoorbeeld dat ik koper met een kleur zo’n mooie warme combinatie was. Vorig jaar, had ik koper met zwart en hout en natuurlijk veel wit. En dit jaar ben ik gek van de kleuren combinatie roze en koper. Toen ik deze ballen in die kleur vond, ging het idee van een bonte boom dan ook weer overboord. Omdat alleen roze/koper wat saai vond, maakte en kocht ik er wat zwart- wit ballen bij. Tot morgen!

7 Comments

 1. Susanne Otter -Frivole 22 december 2014

  Yes, met twee kindjes vliegt de tijd nog sneller.. Bizar!
  Ik kan er nog steeds niet bij dat dit jaar ook alweer bijna voorbij is, het 2015 gebeuren voelt nog zo ver weg..
  Geniet van je prachtige gezinnetje, heel veel liefs, fijne feestdagen!

  Beantwoorden
 2. Marit-Verknocht Styling 22 december 2014

  Mooi Suus, heb dit jaar weer enorm van je blog genoten, fijne dagen! Groet Marit

  Beantwoorden
 3. MAE 22 december 2014

  Mooi hoor, ook leuk dat treintje onder de boom!

  Beantwoorden
 4. Elvera - elv's 22 december 2014

  Ziet er weer geweldig uit! Wens jullie hele gezellige feestdagen toe en het allerbeste voor het nieuwe jaar! X liefs Elvera

  Beantwoorden
 5. Denies overseas 22 december 2014

  Prachtig! Zo gezellig een boom in huis 🙂

  Beantwoorden
 6. By Marloes Thuis 23 december 2014

  Ik vind je boom prachtig! En ja, wij hebben zo’n bonte boom met van die gebakjes, kabouters, engeltjes, hertjes en nog veel meer met veel kleur een vleugje kitsch 😉
  Suus, ik wens jou en jouw gezin hele fijne feestdagen toe en hoop weer veel leuke blogs van je te mogen lezen in 2015!
  Groetjes Marloes X

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *