Waarom ik geen goede voornemens ‘moet’ hebben

 
Ik moet niets

Goede voornemens, ik heb er niets mee. Niet dat ik nooit goede voornemens heb, maar ik weet bij voorbaat al dat ik ze niet ga halen. Ergens in mijn systeem zit een knopje dat uit gaat, zodra ik iets moet. Dat kan van iemand anders zijn, maar dus ook als ik iets van mijzelf  ‘moet’ . Geen idee waar dat vandaan komt, als je alle tijdschriften mag geloven zou dat vast iets uit mijn jeugd zijn. Maar dat heb ik nog niet kunnen achterhalen. Om een voorbeeld te noemen: als je een beetje een goede blogger bent dan blog je minimaal 2/3 x per week. Van veel bloggers begreep ik dat zij ook een aantal blogs op een dag maken, zodat ze al een voorraadje hebben. Ik kan dat dus niet, als ik dan ga zitten omdat het moet komt er echt niets uit mijn handen. Ik bedenk meestal opeens iets, maak of zoek foto’s, ga zitten en tik mijn gedachtes in 1 keer op papier. Niet te ingewikkeld, gewoon wat ik denk. Mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar was dan ook om elke week minimaal 2 blogs te schrijven. Met de eerste op 1 januari zodat ik jullie kon bedanken en een gelukkig nieuwjaar kon wensen. Nou het is nu 17 januari en dit is mijn eerste blog in 2015 🙂

Geen gelukkig nieuwjaar?
Ik weet niet wie dat ooit bedacht heeft, maar na een bepaalde datum mag je elkaar geen Gelukkig Nieuwjaar meer wensen? Precies, ik wens jullie daarom dus bij deze een heel erg mooi en gelukkig 2015 – 17 dagen. Lieve lezers, bedankt dat jullie mijn *niet zo georganiseerde, niet altijd goed nederlands en flexibele postgedrag blog* trouw blijven lezen. Bedankt voor jullie lieve reacties, hier of op Facebook en Instagram. En natuurlijk ook voor de stille volgers. Bedankt!
Iets later dan gepland net zoals vorig jaar een terugblik, voordat ik flink aan de bak ga voor 2015 met leuke ontwikkelingen. Want wat was 2014 een prachtig jaar, met als persoonlijk hoogtepunt natuurlijk de geboorte van onze zoon en broertje Bram. En ondanks dat ik op de helft van mijn zwangerschap wat minder frequent ben gaan bloggen, ging het met mijn blog ook heel erg goed. Enkele hoogtepunten en de top 5 best gelezen blogs van het afgelopen jaar vind je hieronder (met link naar blog)
Persoonlijke hoogtepunten 2014 (op datum 🙂
Televisie optreden in Eigen Huis & Tuin
– Verjaardag Evie 4 jaar (en naar de grote school)
Top 5 Best gelezen Blogs:
Evie’s nieuwe kamer  en waar je de spulletjes uit haar kamer kunt vinden
Sneak peak van de babykamer van Bram (die toen nog niet geboren was)
– Onze veranderingen in de woonkamer deel 1 en deel 2 
– Kerst bij ons thuis, deel 1 en deel 2 en deel 3
PS. Geen goed voornemen, maar iets wat ik trouwens wel ga doen (mee bezig ben) gezonder leven en beter voor mijzelf zorgen. Ik weet het, andere woorden voor dezelfde doelstelling, maar omdat ik het zelf wil en niet omdat het moet 🙂

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.