Show me the pics Up

Inmiddels mijn 3e bezoek aan Show Up, een vakbeurs voor de Home & Gift branche. Als er iets over wonen te doen is, dan breng ik altijd graag een bezoekje. Zo ook deze editie. De voorgaande keren sjouwde ik mijn spiegelreflex camera mee en maakte veel foto’s. Waar ik vervolgens niets mee deed en geen blog aan heb besteed. Deze keer liet ik de camera thuis, maakte enkele iphone foto’s en kletste met heel veel bekende. En ja, nu schrijf  ik wel een blog. Ik snap mijzelf soms ook niet hoor 🙂 Dus zie hier enkele foto’s, met idee er geen blog over te schrijven. Weer eens wat anders!

Een paar van mijn favorieten
De bloemen, ik hou van evenementen die nagedacht hebben over de aankleding, presentatie en dan met name de bloemen. De rijkswachters, iedere rijkswachter is gemaakt van de transportkisten van het rijksmuseum, waarin kunstschatten de hele wereld hebben rondgereisd. Elke rijkswachter heeft een uniek nummer, waardoor je kunt opzoeken welke kunstschat er veilig in was opgeborgen. De houten slingers van Carrots + Peas, leuk voor in een kinderkamer. Ook leuk voor in de kinderkamer de prachtige prints van NorSu Stories, prints met een verhaal. De aankleding en styling van de auto van Storebror. Het designerspact van verschillende Nederlandse Designers.

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.