Gratis Interieur Advies

Modern and Minimal Wall Shelves for Kids' Rooms - The String Shelf

Gratis Interieur Advies 
Voor welke ruimte in huis zou jij een interieur advies willen? Deze vraag stelde ik vorige week via &SUUS Facebook. En wat een reacties. Van slaapkamers, de hal, tot het maar niet knus krijgen van je woonkamer. De komende periode geef ik antwoorden en voorbeelden, in de blogreeks Interieur Advies. Ik kreeg al opmerkingen dat dit misschien niet zo handig is als je zelf interieur styliste bent. Misschien niet, maar dit is wat ik leuk vind om te doen. Mocht je er toch niet uitkomen met deze tips dan mag je mij natuurlijk altijd mailen 🙂 
” Hoe breng je een balans tussen fijne woonkamer voor ons en speelparadijs voor hem.” 
Hoe ruim ik speelgoed leuk en netjes op? Ze moeten het zelf kunnen pakken en zelf kunnen opruimen… 
Kinderhoek
Meerdere keren kwam de vraag voor een leuke, opgeruimde kinderplek naar voren. Hoe creëer je nu iets wat voor beide partijen leuk is? Voor kinderen is het fijn om een eigen speelplek in huis te hebben. Lekker hun gang gaan, meestal in een hoek van een kamer. En voor de ouders ook, zo blijft het speelgoed een beetje op 1 plek. Bijna onmisbaar is een tafeltje/ bureautje met stoeltje, om te knutselen, schilderen, tekenen enz. Hieronder vind je verschillende voorbeelden van bureautjes die niet zullen mistaan in je woonkamer.
Opbergen!
Bijvoorbeeld de bekende String elementen, waar je direct opbergruimte hebt. De bovenste planken kun je dan voor je eigen spullen gebruiken. Achter de schuifdeurtjes kan het speelgoed mooi opgeborgen worden. Want zorg dat je zoveel mogelijk speelgoed kan opbergen, dat geeft rust. Persoonlijk vind ik de oude plank zwevend aan de muur bevestigd echt prachtig! Maar waar laat je het speelgoed? Onder de plank zou je leuke boxen kunnen neerzetten voor al het speelgoed. Of kratten (evt. met (krijt)verf geschilderde) kratten op wieltjes. De diverse ronde stoffen opbergzakken zijn ook handig, ik heb er inmiddels ook 3 beneden staan.
Accessoires
Het leukste speelgoed is natuurlijk van plastic en in heel veel (vooral) felle kleurtjes. En zo hoort het ook. Meer eenheid voor in de woonkamer? Zorg dan dat de opbergdozen, zakken, accessoires (pennenbakje, posters, lampje enz) in dezelfde kleuren als die je gebruikt in de woonkamer. Aan het einde van de dag alles in de onderkant van een kast, speelgoedkist en opbergdozen en je hebt je eigen huis weer terug 🙂 Meer ideetjes voor kinderhoekjes kun je ook vinden op mijn Pinterest/kidscorner. Succes!
Ferm Living opergmand half moon L 40 x 60 cmNobodinoz opbergmand honey stripes L-55 x 55 cmNobodinoz opbergmand oker stars M-40 x 40 cmNobodinoz opbergmand diamonds roze M-40 x 40 cm
Opbergers via
Foto 1 en 2  Via
Previous PostNext Post

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.