Off the grid

Grid Patroon
Vorig jaar al een fashion trend, de Grid print. Zo worden deze ruitjes ook wel genoemd. Interieur volgde al snel, maar je ziet dat het de laatste tijd ook echt vaker thuis wordt toegepast. En dan met name de monochrome zwart witte print. Waarschijnlijk herken je het uit de collectie van het Deense Ferm Living, met het grid behang en diverse opbergers. Het merk HAY heeft o.a. de opbergboxen, theedoeken en beddengoed. Maar ook bij de goedkopere merken zoals H&M Home en de HEMA kun je het grid patroon vinden. Hier een aantal van mijn favoriete foto’s met de inmiddels populaire print.

Dat je kids niet achter hoeven te blijven met deze trend, laat ik je morgen zien!

++++
++++

Picture Credits:
The Occult
Designer Chaser
Luvocracy
Backpack

Related Posts

Come fly with me, let’s fly!

Suzanne Büller – de Jong, oftewel Suus, deelt op haar blog alles wat ze leuk vindt. Plaatjes bij haar thuis, woontrends van de beurzen, of een leuke tip voor een uitje met kinderen, je kunt het er allemaal vinden. Persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen en te inspireren. Omdat er zoveel moois te ontdekken is.